2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830 بازدید | 177 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما سه ساله شام خیلی سبک میخوریم. مثلا کمی میوه. امشب خربزه داریم. کلا فراموش کرده بودم که بقیه واقعا شام میخورن شبا 😂 

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   
ورقه بادمجونو چ طوری طرز تهیش

بادمجونو حلقه حلقه میکنی  ،یکم نمک میپاشی روش یه رب بعد میشوریشون تا تلخیش بره بعد سرخ میکنی و بعد روش تخم مرغ میزنی و درشو میذاری،یکم فلفل سیاهم بپاش روش خوشمزه میشه با سالاد شیرازی بینهایت میچسبه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
ما سه ساله شام خیلی سبک میخوریم. مثلا کمی میوه. امشب خربزه داریم. کلا فراموش کرده بودم که بقیه واقعا ...

خوش بحالت ،شوهر من سوپ و آش و خیلی چیزارو هم شام نمیدونه،میگه گشنم میشه، ولی خداروشکر  شامو نونی میخوره

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
خوش بحالت ،شوهر من سوپ و آش و خیلی چیزارو هم شام نمیدونه،میگه گشنم میشه، ولی خداروشکر  شامو نون ...

خوبه عزیزم نوش جان. همسر من زخم معده داره. شبا اذیت میشه چیزی بخوره. به خاطر اون خیلی سبک میخوریم. صبحونه تلافی می کنیم

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....