نیمسایه مدیر عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 860 عنوان کان فینگ ❌❌ | مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 34 پست بچها روبیکا جایی میشناسین کانف*ینگ بزارن؟؟ 1404/11/02 | 09:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حاج،قاسم عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 2019 حتی ترغیب نمیشم ازا ین چیزایی که میگن استفاده کنم تا وارد برنامه ها شم چون قطعا سوت و کوره و حال نمی ... حق با توعه اما اگه کار مهم داشته باشی مجبوری بری من خودم دوره خریدم تا اومدم آموزش ببینم نتا کلا قطع شد😐
ایرجمیرزا عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 138 دست نگه دارید و تاپیک دوستی که تگ میکنم بخونینیه کم دیگه تحمل کنین تا اصولی برای همه درست بشه@xanacs قبلشم اصولی نبوده،همین داستانا و بدبختیا بده ولی کمترالان اپراتورا ب خاطر کاهش فروش نتشون، نتا رو ی لا پنج لا حساب میکنننرم افزارو از جای مطمئن نصب کنین مشکلی پیش نمیاد ✴️دادن وعده آینده برا دزدیدن حال است✴️
ایرجمیرزا عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 138 من ک دیروز وصل شدم تل،اونم واسه ی فاکتورولی هیچ خبری نبودب جز اون دو درصد سیم سفیدای لجن شاید یک نیم درصد از مصرف کننده های عادی تونستن وصل شن و چک کنن ✴️دادن وعده آینده برا دزدیدن حال است✴️