2821
2789

گشتم نبود نگرد نیست

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت نه باران.تابستان مرده آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنم.راستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

صبر کن

به موقعش پیدا میشه...

منم یه مدت خیلی منتظرش بودم

اما یه جوری وارد زندگیم شد که اصلا انتظارش رو نداشتم

مثل معجزه بود برام... 🥺💕

بسپار به خدا که بهترینش رو سر راهت قرار بده

شادی های کوچک بیآب، خوشی های کوچک بساز، جوری که بتونی دووم بیاری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد 🦋🌿🌱

عشق واقعی تو فیلماس قبل از ازدواج همه عاشقن بعد از ازدواج همه چی عادی میشه واون عشق وعاشقی که فکرمیکنی نیس زندگی همینه بنظرم عاقلانه ازدواج کنید خیلی بهتره ولی اگه بخواهی فقط صرفن عاشقانه ازدواج کنی سرخورده میشی افسرده

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز