2777
2789
عنوان

سندروم دان

159 بازدید | 18 پست

شیش سال پیش جنینم رو هفته ۱۸ ام بخاطر سندروم دان که تو تست آمینیو نشون داد سقط کردم. بعدش یک سال بعد خدا بهم یه پسر سالم داد که الان چهار سال و نیمشه. الان نه هفته باردارم ، ای وی اف کردم و دو تا جنین گرفته، حالا خیلی استرس سلامت اینارو دارم. ژنتیک هر دومون کاملا سالم بود ، فامیل هم نیستیم ولی دکتر گفت این اتفاق حتما تو بقیه جنین هاتون هم وجود داره، چه درصدی معلوم نیست فقط آمینیو سنتز قطعا نشون میده. کی همچین تجربه ای داشته؟ تکرار شده این اتفاق؟

الهی.. نینی:>
من که خودم تجربه ای ندارم:")
ولی دکتر راست میگه که احتمالش هست
برای هرکس میتونه احتمالش باشه..
خب نمیشه این دوتا فسقلی هم آمینیو سنتز کرد متوجه شد؟ :")
یعنی سخته..؟

(:blooming.. and this time it's a revolution

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلش جنین هارو چک کردن؟سلفری میدی یا امینو انشالله که سالمن بد به دلت راه نده

نه گفتن اگر قبلا جنین رو چک کنیم ۳ درصد خطا داره ولی آمینیو صد در صد درست جواب میده

نه گفتن اگر قبلا جنین رو چک کنیم ۳ درصد خطا داره ولی آمینیو صد در صد درست جواب میده

اره عزیزم امینو خیلی دقیقه منم دوتا بارداری قبلم مشکل داشت اولی سلفزی دادم نفهمید ولی امینو مشکل رو گفت انشالله سالمه اصلا نگران نباش

قطعا آمینیو سنتز می کنم قطعا، اصلا نمیشه ریسک کرد که

دقیقا..
منم بودم همین کارو میکردم:)
ایشالا که هردو سالمن و صحیح و سلامت به دنیا میان و بزرگ بشن کلی هوای مامان باباشونو دارن :>>✨🤍

(:blooming.. and this time it's a revolution

من اطلاع ندارم ،ولی چه جرعتی داری که دوباره باردار میشی

آره واقعا جرئت می خواد، ولی به نظر من فرزند بزرگترین ثمره زندگی یه مادره و البته ارزشمند ترین داراییش. آسون بدست نمیاد همه جوره سخته ولی ارزششو داره. هیچ چیز ارزشمندی ساده بدست نمیاد عزیزم.

اره عزیزم امینو خیلی دقیقه منم دوتا بارداری قبلم مشکل داشت اولی سلفزی دادم نفهمید ولی امینو مشکل رو ...

عزیزم سلفری زده بود سالم آزمایشتون رو؟

بعدش رفتین آمنیوسنتز؟

یا اینکه سلفری مشکوک بود؟

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
عزیزم سلفری زده بود سالم آزمایشتون رو؟بعدش رفتین آمنیوسنتز؟یا اینکه سلفری مشکوک بود؟

نه عزیزم سلفری برای بارداری اولی بود که نزده بود جابهجایی کروموزومی که تا ۹ ماه رفتم و بچه مرد بچه دوم یه راست رفتن امینو که اونجا مشکلو نشون داد