2777
2789
عنوان

تیرکشیدن واژن

4080 بازدید | 7 پست

سلام دوستای گلممم من پلی کیستیک هستم و دراقدام بارداری

من 4 بهمن پری شدم و توی اسفند عقب انداختم و با استفاده از رازیانه پریم برگشت و5فرودین پری شدم 6روز و مجدد 30 فرودین دوباره پری شدم 6روز و باید طبق این روال 22اردیبهشت پری میومد که دیروز تاحالا خبری نیست و فقط واژنم درد میکنه و تیرمیکشه و زیردلم از بی بی چک بدم میاد و میخام از بتا بدم توروخدا بگید میتونم امیدوارباشم؟؟؟؟؟؟ خیلی وقته منتظرم 7 ماه تو اقدامیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم یعنی شما هم  شرایط منو داشتید ؟؟

سلام گلم.من موعد پریم خیلی واژنم تیر میکشید.از اون به بعد درد سینه هم داشتم شدید.. که البته هنوزم قطع نشده درد سینم.یکم کمتر شده فقط.سه روز عقب انداختم بی بی زدم خیلی پرررنگ بود یعنی اگه روز موعدم میزدم نشون میداد هاله رو حتما.بی بی بزن خب.ایشالا که نی نی داری

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
سلام گلم.من موعد پریم خیلی واژنم تیر میکشید.از اون به بعد درد سینه هم داشتم شدید.. که البته هنوزم قط ...

وای خدا از دهنت بشنوه اخه ازبس دوره ها قبل میزدمو منفی بود اصلا میترسم دیگه ازش شوهرمم میگه صبر کن برو از بیا بده که خیالت راحت باشه خییییلی استرس دارم من 

وای خدا از دهنت بشنوه اخه ازبس دوره ها قبل میزدمو منفی بود اصلا میترسم دیگه ازش شوهرمم میگه صبر کن ب ...

استرس رو از خودت دور کن.از همه چی بدتره.من دقیقا تو ماهی که بیخیال بودم باردار شدم.دوروز دیگه صب کن پریود نشدی بی بی بزن یا برو آزمایش.ایشالا که مامان شدی عزیزم❤😘

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
استرس رو از خودت دور کن.از همه چی بدتره.من دقیقا تو ماهی که بیخیال بودم باردار شدم.دوروز دیگه صب کن ...

ممنون عزیزم . انشاا.. شما هم به سلامتی نی نی تو بغل بگیری و سالمو خوشگل باشه.