2777
2789
عنوان

خدا تنها

146 بازدید | 20 پست

واژه ایه که باعث ارامش قلبم میشه فقط میتونم بگم از خدا جدا نشید من کاری با مذهبیا ندارم هرکسی حق داره هرجور دوس داره خدای خودشو بپرسته منم خاستم بگم نیازی به زبان خاصی نیست فقط کافیه توی دلت همیشه حسش کنی فراتر از مغز بشره که بخایم راجب مهربون بودنش نظر بدیم بعضی مواقع انقدر دوسش دارم دست خودم نیس میگم اگه یه ادم بود میپریدم تو بغلش قدر خدارو بدونید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره مثلا هر کسی حق داره هر جور دوس داره قرص سردرد بخوره

دکتر کیلو چنده

مثلا بدون بیهوشی بریم جراحی مغز کنیم پیش راننده تاکسی

من کاری با جراحا ندارم

فقط کافیه راننده تاکسی فلان بهمان

مذهبی کار بدی کرد دلیل نمیشه بگیم کل مذهب بد است

خدا رو باید جوری که خودش گفته عبادتش کنیم

نه جوری که شیطان میاد تو دل ما میگه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

اره مثلا هر کسی حق داره هر جور دوس داره قرص سردرد بخوره دکتر کیلو چنده مثلا بدون بیهوشی بریم جراحی م ...

شماها باعث شدین خیلیا از خدا زده بشن حق ندارین توی رابطه من و خدام یا هرکس دیگه ای دخالت کنین

شماها باعث شدین خیلیا از خدا زده بشن حق ندارین توی رابطه من و خدام یا هرکس دیگه ای دخالت کنین

خدا با عقلت با احتجاج میکنه

میگه فلانی باعث شد پس عقلت کجا بود؟ چرا به حرف عقلت گوش نکردی ؟ سعید هم مثل تو بود ولی اون نافرمانی منو نکرد

تو چرا نافرمانی منو کردی؟

تو که میدونستی اون شخص مثلا مذهبی داره نافرمانی خدا رو میکنه

تو چرا الکی بخاطر اون شخص قید دین رو زدی؟؟

خدا با عقلت باهات احتجاج میکنه

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

خدا با عقلت با احتجاج میکنه میگه فلانی باعث شد پس عقلت کجا بود؟ چرا به حرف عقلت گوش نکردی ؟ سعید هم ...

تو نیازی نیست دلت بسوزه روز قیامت اونی که میسوزه شماها هستید که به خودتون اجازه میدین توی اینجوز مسائل دخالت کنید بعدشم خودتو انقدر دست بالا نگیر اون طرفم مشخص میشه خدا پشت کیه عقل من خوب بهم یاد داده تخیل و وارد رابطه خودمو خدام نکنم اگه خدای من بد بود عاشقم نمیکرد؟ ولی خدای شماها همیشه ازتون ناراضی 😂😂

تو نیازی نیست دلت بسوزه روز قیامت اونی که میسوزه شماها هستید که به خودتون اجازه میدین توی اینجوز مسا ...

عاشقم نمیکرد؟؟ یعنی چی

خدای که تو ذهنت خلق کردی رو باهاش حال کن

تو داری مخلوق ذهن خودت رو باهاش حال میکنی

مخلوق هم خالق نمیشود

کسی که خواب میشه بیدار کرد ولی کسی که به خواب زده خودشو نمیشه بیدار کرد

وگرنه دلایل من کاملا برهانی بود

تا فردا باید اون مطالب رو بخونی تا متوجه بشی چی گفتم

و از هرکدومشون باید چندین تا سوال کنی

عاشقم نمیکرد؟؟ یعنی چی خدای که تو ذهنت خلق کردی رو باهاش حال کن تو داری مخلوق ذهن خودت رو باهاش حال ...

ادم باهوش اگه مخلوق ذهنم بود چرا تا الان سر بزنگا های زندگیم نجاتم داده؟ چیه حالا چی داری بگی مذهبی نما 😂

ادم باهوش اگه مخلوق ذهنم بود چرا تا الان سر بزنگا های زندگیم نجاتم داده؟ چیه حالا چی داری بگی مذهبی ...

خالق تو رو نجات داده

هیچ موثری جز خدا در عالم وجود نداره

ولی تو خالق رو باهاش به روش خودت عبادت نمیکنی

تو مخلوق ذهن خودت رو داری باهاش حرف میزنی

این دو را از هم تفکیک کن

کارت ملی گرفتی یا با شناسنامه میری اینور اونور؟

حالا مگه ایشون توهین کرد به مذهبیا که گارد الکی میگیری؟ خود درگیری داری ها

گارد رو شما گرفتین الان

وگرنه من حرفام منطقی بود

خالق تو رو نجات داده هیچ موثری جز خدا در عالم وجود نداره ولی تو خالق رو باهاش به روش خودت عبادت نمیک ...

چیه دیدی چیزی واسه گفتن نداری چسبیدی به سنم ببین اون راهی که امثال تو رفتین ما دهه هشتادیا خرابش کردیم اینجام بیشتر وایسی بیشتر ضایعت میکنم 😂😂

خدا جزیی از وجود هر ادمه که اگر سر تعظیم در برابرش فرود بیاریم به ارامش میرسیم واصلا ربطی به مذهب نداره

یعنی هرچه بیشتر از خدا راضی باشیم به همان نسبت از خودمان راضی میشویم واز زندگی لذت میبریم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز