2777
2789
عنوان

خون جلوي جفت

75 بازدید | 11 پست

من ديروز دكتر بودم يازده هفتمه

گفت جلوي جفتت خونه

الان اگه شيافامو بزارم اما استراحت نكنم چي ميشه؟

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه دکتر گفته لازمه استراحت کنی گوش کن

نميتونم ناخواسته باردارم و بچه هام كوچيكن

يكي ١/٥ ساله دارم

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
شبا شیاف بزار موقع خواب و استراحت کافی داشته باشه. فعالیت رو کمتر کن. رفع میشه

اره دراز ميكشم

راستش بارداري اولم استراحت مطلق بودم

ولي اين واقعا نميشه بچم ١/٥ سالشه

اره دراز ميكشم راستش بارداري اولم استراحت مطلق بودم ولي اين واقعا نميشه بچم ١/٥ سالشه

سخته خب.. ولی باید مراقب کنی خدایی نکرده باعث. سقط نشه.. اکر از کسی واسه نگهداری کمک بگیری مادری خواهری چه بهتر.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
سخته خب.. ولی باید مراقب کنی خدایی نکرده باعث. سقط نشه.. اکر از کسی واسه نگهداری کمک بگیری مادری خوا ...

خدا كنه تا ان تي بره

نميتونم هنوز به كسي نگفتم اونام راه دورن بجز حرص كاري نميتونن بكنن

به خدا سپردمش

هرچي صلاحشه

من با اين شرايطم ننداختم كاش كمكم كنه

خدا كنه تا ان تي بره نميتونم هنوز به كسي نگفتم اونام راه دورن بجز حرص كاري نميتونن بكنن به خدا سپردم ...

امید بخدا.. سعی کن فعالیتو کمتر کن. رفع که میشه نکران نباش شیاف هارو بزار.. کار سنگین نکن در حد نگهداری بچه عیب نداره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
امید بخدا.. سعی کن فعالیتو کمتر کن. رفع که میشه نکران نباش شیاف هارو بزار.. کار سنگین نکن در حد نگهد ...

نه كار سنگيني نميكنم

ميشه بخاطر زور. دن هنگام ويارم باشه

چون وحشتناكه ويارم