2777
2789
عنوان

تشنج دو بار به فاصله یک ساعت

99 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

شما فرد نزدیکی میشناسید دچار حمله صرع یا تشنج بشع؟

دو بار در فاصله زمانی کوتاه علتش چی میتونه باشه

لطفا جواب مربوط ب موضوع بدید

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

علتشو نمیدونم ولی یکی از دوستام تو مدرسه تشنج کرد هیچوقت یادم نمیره خیلی وحشتناک بود

بعدشم زنگ زدن امبولانس مثل اینکه تو امبولانسم باز یبار تشنج کرده بود

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفاشو بده إن شاالله ی دکتر اعصاب خوب تو سعادت آباد هست دکتر مجید صادقی انگلیس هم استاد هست اگر می تونید ببرید اونجا قبلا از ی خانمی ک می رفت اونجا تعریفش شنیده بودم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
علتشو نمیدونم ولی یکی از دوستام تو مدرسه تشنج کرد هیچوقت یادم نمیره خیلی وحشتناک بودبعدشم زنگ زدن ام ...

اومدم امضات باز کنم دیدم استیکر خنده داره 😂😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
اومدم امضات باز کنم دیدم استیکر خنده داره 😂😐

عه یادم رفت امضامو بردارم😂این تاپیکمو بخون صفحه دومش همون عکس تو امضام هست . این لینک تاپیکو که فرستادم کپی کن تو مرورگرت سرچ کن https://www.ninisite.com/discussion/topic/17752997/بالاخره-دلمو-به-دریا-زدم-بیاید-عکس?postId=407775661

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

عه یادم رفت امضامو بردارم😂این تاپیکمو بخون صفحه دومش همون عکس تو امضام هست . این لینک تاپیکو که فرس ...

دیدم 😂