2777
2789
عنوان

خسته اززندگی

117 بازدید | 12 پست

واقعاخستم اززندگی کار ازهمه چی

ن یه همدمی نه همصحبتی بعضی وقتامیشینم فک میکنم میگم خدایا چراانقدتنهام من

ازیه طرف فشارطلاق ازیه طرف حقوق کم وکاری که هیچ آینده ای نداره

واقعا خستم نمیدونم چیکارکنم حالم خوب بشه انقدفکروخیال شغلوآینده رو میکنم که دارم دیونه میشم

دنبال شغل خوبم ولی همه بفکر سواستفادن

چند سالته عزیزم

اینجا ستاره ها همه خاموشند اینجا فرشته ها همه گریبانند اینجا شکوفه های گل مریم بی قدرتر زد خار بیابانند اینجا نشسته بر سر هر راهی دیو دروغ و ننگ و ریاکاری در آسمان تیره نمی بینم نوری ز صبح روشن بیداری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید دلیل آرامش نداشتن امروزمون اینه که

مدام به فکر فردا و فرداها هستیم

کاش بیایم از لذت های کوچیک زندگیمون لذت ببریم

از نفس کشیدن

از لباس نو خریدن

از مستقل بودن و سرکار رفتن حتی با همون حقوق ناچیز

از دیدن درختا

از دیدن آدما

شاید دلیل آرامش نداشتن امروزمون اینه که مدام به فکر فردا و فرداها هستیم کاش بیایم از لذت های کوچیک ز ...

حرف شمادرسته ولی من حرفماینه که وقتی انقددارم کارمیکنم چراباید حقوقم انقدکم باشه برااین همه ساعت کاری.من منشی هستم وهیچ اینده ای نداره یعنی ۱۰سال دیگه هم تواین کارباشموبخوام برم جای دیگه هیچ حرفه ای بلدنیستم.ازطرفیم نمیتونم برم شغل دیگه یادبگیرم شرایطشو ندارم ازاینورم فکروخیال ولم نمیکنه

بااین اینترنتاکه فعلاکارمجازی تعطیله..ازانلاین شاپ ایناخوشم نمیادخیلی

دیگه همینه دیگه

الان یه خانومی بود خیلی کار قشنگی کرد تبلیغ یه خانوم دیگه رو میکرد که دستفروش بود توی همینجا :)

هرکسی یه مشکلی داره کلی راه باید رفت...