2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو کفره ناشکری انرژی منفی داره

ناشکری ها رو کردم

عزیزام مردن

کاش غر نمیزدم

دیگه الانم مهم نبست😭

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

سلام. نماز و دعا و صدقه و ورزش شروع یه روز خوب

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نماز حذف کردم چون خدا منو حذف کرد

چرا میگی خدا تو رو حذف کرد؟

سلام. فرشته کوچولوی مظلوم! هند رجب رو میگم. داستانش رو بزنین اینترنت ... آخرین صحبتش با هلال احمر غزه رو گوش بدین، خودش روضه اس. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چون دوتا از عزیزانم رو در فاصله کوتاهی ازم گرفت

امضای منو در اینترنت جستجو کن ....

خدا خودش میده خودشم میگیره.

خودتو در مورد چیزی که مالک اصلیش نیستی طلبکار جا نزن، مالک اصلی الله هست.

خیلیا هستن که عزیزانشون رو از دست میدن اتفاقا ایمانشون قوی تر میشه، میفهمن دنیا جای ماندن نیست و زندگی دنیا در قبال آخرت هیچه، بیشتر کار خیر میکنن واس اون مرده ها و اتفاقا خودشونم تلنگر میخورن. شیطان عجب شما رو در مسیر برعکس قرار داده....

بخودت بیا ، مرگ نزدیکان بزرگترین تلنگر هست که آدم بیشتر به آخرت فکر کنه و واس اونطرف کار کنه.

امضای منو در اینترنت جستجو کن ....خدا خودش میده خودشم میگیره.خودتو در مورد چیزی که مالک اصلیش نیستی ...

اگر وجود داشت دعام میشنید و منو دوبار عزادار نمیکرد 😭چقد التماسش کردم

اگر وجود داشت دعام میشنید و منو دوبار عزادار نمیکرد 😭چقد التماسش کردم

اگه وجود نداره چرا میگی حذفت کرده؟؟؟؟؟؟؟

چون دوتا از عزیزانم رو در فاصله کوتاهی ازم گرفت

اولا بهت تسلیت میگم

ثانیا کمی با خودت صادق و منصف باش

خدا هست و حکمت داره اگه خدا نبود پس من و تو از کجا اومدیم؟؟؟؟

دنیا دار مکافات هست و هرکس با سختی هایی آزمایش میشه و در روایت داریم در سختی ها از صبر و نماز کمک بگیرید

دنیا محل امتحان ایمان افراد هست، شما سختی بهت وارد شد اما صبر و احترام شما به حکمت خدا پاداش بسیار بزرگی میتونه داشته باشه. صبر بر مصیبت دارای پاداش هست نزد الله ، ولی شیطون گولت زده حتی از تاپیکت معلومه شیطون این دنیات رو هم داره خراب میکنه ....

تو الان باید به خدا نزدیک بشی و برای عزیزان دست دست رفته بیشتر کار کنی و اونا خوشحال شن، إن شاءالله گاها بخوابت میان و ازت تشکر میکنن .....

تو با این مسیر بی نمازی و بی اعتقادی که انتخاب کردی فقط شیطون رو خوشحال کردی و خدا و اموات رو ناراحت کردی.

میدونم سختی کشیدی ولی کمی انصاف و ظرفیت خودت رو ببر بالا

اولا بهت تسلیت میگمثانیا کمی با خودت صادق و منصف باش خدا هست و حکمت داره اگه خدا نبود پس من و تو از ...

پس چرا بقیه هیچیشون نمیشه

چرا من همش از دست میدم 😭😭

خدا یا وجود نداره

یا اگه وجود داره کاری به کسی نداره

دنیا راه خودشو میره طبق قانون خودش و خدای نظاره گر