2777
2789
عنوان

فلوکستین و اسنترا

146 بازدید | 16 پست

دوستان اولا که عذرخواهی میکنم بابت اینکه یبارم چند دقیقه پیش تاپیک زدم درباره همین موضوع . تا اخرین سهمیه تاپیکم میخوام امروز تاپیک بزنم چون میخوام مطمئن شم از این موضوع

دوستان کسی استفاده کرده ؟ فلوکستین رو بدون نسخه پزشک هم میدن ؟ اگه کسی یکی از این دوتارو خورده میشه بگه روش تاثیر داشته یا نه ؟ و اشتها رو زیاد میکنن ؟ و اینکه خواب اورن؟

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بدون نسخه میدناشتها رو کمی افزایش میده بخاطر رفع افسردگین زیاد خواب آور نیستن شاید اولاش بعد اوک ...

اره میدونم باهم نمیدن میخوام یکیشو بگیرم

چون کنکوریم میخواستم چیزی بخورم که خواب اور نباشه تحقیق کردم و از خالم که پزشکه پرسیدم گفت فلوکستین انرژی میده خوابت نمیبره میخواستم ببینم برا بقیه هم اینجوری ؟

بعد ببخشید شما روت اثر کرد ؟ نشخوار فکری هات بهتر شد ؟ همش گریه کردنا و فشار های عصبی و ... ؟

من آسنترا خوردم بدون نسخه نمیدن خواب آور نبود تاثیر خوبی داشت، اوایلش تقریبا یکی دو هفته عارضش این بود که دندونام روهم سفت میشد

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
،من فلوکستین۱۰ خوردم دوره شیش ماهه بدون نسخه اینجا میدن. من روزی یدونه خوردم صبح ها. رو اشتها و خوا ...

چقدر عالی مرسی . عزیزم شما روت اثر کرد ؟ نشخوار فکری هات بهتر شد ؟ همش گریه کردنا و فشار های عصبی و ... ؟

اره میدونم باهم نمیدن میخوام یکیشو بگیرمچون کنکوریم میخواستم چیزی بخورم که خواب اور نباشه تحقیق کردم ...

من آسنترا خوردم بله خوب شدم سخت گریه ام میاد بخاطر چیزی و فکرا اذیتم نمیکنن بیخیال شدم یجورایی

من آسنترا خوردم بدون نسخه نمیدن خواب آور نبود تاثیر خوبی داشت، اوایلش تقریبا یکی دو هفته عارضش این ب ...

عزیزم پزشک عمومی هم اینو تو دفترچه مینویسه؟یا فقط باید روانپزشک باشه ؟

و اینکه بهتر شدی ؟ نشخوار فکری هات بهتر شد ؟ همش گریه کردنا و فشار های عصبی و ... ؟

عزیزم پزشک عمومی هم اینو تو دفترچه مینویسه؟یا فقط باید روانپزشک باشه ؟و اینکه بهتر شدی ؟ نشخوار فکری ...

من دادم متخصص زنان نوشت برام 🫠 اون موقع خودم تو بیمارستان بودم همین در دسترس بود، برا افسردگی میخوردم تاثیر خوبی داشت حالم خوب شد

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دادم متخصص زنان نوشت برام 🫠 اون موقع خودم تو بیمارستان بودم همین در دسترس بود، برا افسردگی میخور ...

پس یعنی هر پزشکی مینویسه

مرسی عزیزم لطف کردی

عزیزم پزشک عمومی هم اینو تو دفترچه مینویسه؟یا فقط باید روانپزشک باشه ؟و اینکه بهتر شدی ؟ نشخوار فکری ...

قرص گرونی نیست. ولی اولش که میخوری تا بدنت عادت کنه خیلی عوارض داره. گوارشی. معده درد. سر درد

قرص گرونی نیست. ولی اولش که میخوری تا بدنت عادت کنه خیلی عوارض داره. گوارشی. معده درد. سر درد

گرون بودنش مسئلم نیست . فقط مسئلم اینه که نکنه داروخونه بدون نسخه نده

اصلا بدون تجویز روانپزشک نباید مصرف بشه چون عوارض خودشو داره. هر ناراحتی و غم وغصه افسردگی نیست . شما که کنکوری هستی برای تمرکز بیشتر میتونی از فوکوس پلاس ، یا قرص کافئین و یا جنسینگ پلاس استفاده کنی. برای همین ساخته شده و عوارضی هم نداره . جزو داروهای otcهست و بدون نسخه ارائه میشه