2777
2789

معلوم نی

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا هم که ۱۰ بسته میشه😔

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

والا من تو سایت دیدم خبرا رو میفرستادن یجا زده بود تا آخر همین هفته، یجا گفته بود هفته آینده تصمیم میگیریم، یجا گفته بود تا 24 ساعت آینده.. معلوم نیست

دیوونه شدیم

مراقب خودتون باشید 💔

معلوم نیست یه روز دیگه ده روز دیگه ده سال دیگه ده قرن دیگه خودشون که دارن بچه هاشون سیمکارت سفید دارن مردمم همین داخلیا

سلاممم تینا هستمم(البته یه بنده خدایی بهم می گفت تخم جن دیگه متاسفانه روم موند)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز