2777
2789
عنوان

حقوق معلم 😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 46 پست

ساعتی بخوایم جساب کنیم هفته ای ۲۰ ساعت یه معلم کار کنه

۸۰ ساعت

الاندحقوق پایه با کسورات شغلی نه کسورات غیر شغلی

ساعتی ۲۰۰ میشه

این دیگه تورم جامعه اس

یه پزشک عادی ام ساعتی همین قدر یکم بیشتر وکمتر میگیره

حتی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه دورانی معلمی هم قرب و عزت داشت الان دور ازجون انگاری از قصد میخوان اذیتشون کنن واقعا نمیفهم

مامان بابای من اونموقع با حقوق معلمی تو تایم کمی که عقد بودن بدون هیچ پشتوانه ای خونه خریدن

اونوقت الان حقوق معلمی به دخل و خرج نمیخوره

💙

یه دورانی معلمی هم قرب و عزت داشت الان دور ازجون انگاری از قصد میخوان اذیتشون کنن واقعا نمیفهممامان ...

آره بابا الان اصلا نمیشه کاری کرد ، حتی یه ماشین خرید

دو هفته پیش من رفتم آقای فرش برای فرهنگیان شرایط خوبی داشت

فقط کارت و کد پرسنلی دادم از دم قسط با قسط ۱۵ ماهه فرش برداشتم

خیلی فروشگاه ها هستن اینطوری می تونی خرید کنی موبایل و لب تاب و وسایل جهیزیه و ...

مادر یک نوجوان اوتیستیک*ارشد روانشناسی* دبیر

آره 💔

عزیزم همکاریم

حق داری واقعا

خیلی حقوقش کمه خیلی

از یه کارگر کمتره حتی

ولی خب انتخاب خودمونه...

مهم علاقه هست

میتونیم شغل دوم هم داشته باشیم البته خیلی سخت میشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یه دورانی معلمی هم قرب و عزت داشت الان دور ازجون انگاری از قصد میخوان اذیتشون کنن واقعا نمیفهممامان ...

همه مشاغل این شدن هر کس خودشو میبینه

فکر میکنه جای دیگه خبریه

حداقل از لحاظ تایم یه معلم میتونه شغل دیگه دست پا کنه

کلی هم تعطیلات داره

توشهری مثل تهرانی کلی تایم میتونه بزاره سرمایه گذاری کنه

اغلب تعطیلی های 1⁄3 ماه دست خودت میشه

والا واسه کارمندا همین حقوق هم زیادیه یه روز در میون به یه بهونه ای تعطیلن

پس شما نمیدونی که یه معلم چه قدر تحت فشارهای از طرف مدیر ، معاون ، اولیا ، از این لحاظ که دانش آموز سالاری شده ، از کارهای فشرده و برنامه های اضافی که میذارن ، اولیا پر توقع ، تدریس آنلاین که خودش از حضوری صد برابر سخت تره و طاقت فرساتره

من از حرف شما ناراحت نمیشم متاسفانه دیدگاه جامعه اینطوریه

عزیزم همکاریمحق داری واقعاخیلی حقوقش کمه خیلیاز یه کارگر کمتره حتیولی خب انتخاب خودمونه...مهم علاقه ...

حیلی هم سخت نیست

به خصوص برا دبیرا ۳ روز پر میری

۲ روز خالی

۲ روزم تعطیلات

تازه تعطیلی نشه

یه کار و بیزنس بزنی

کلی وقت هست بعش برسی

البته خوب برای خانم متاهل همیشه هر کاری محدودش میکنه

تازه اگه بچه هم داشته باشه

حیلی هم سخت نیست به خصوص برا دبیرا ۳ روز پر میری ۲ روز خالی ۲ روزم تعطیلات تازه تعطیلی نشهیه کار و ب ...

اون دو روز خالی صرف برگه تصحیح کردن و طرح درس نوشتن و جواب پی وی دادن و ... میشه اخه🫠🫠

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

پس شما نمیدونی که یه معلم چه قدر تحت فشارهای از طرف مدیر ، معاون ، اولیا ، از این لحاظ که دانش آموز ...

سخت نگیر به اندازه ای که وجدانت ارومه و همون تایم مدرسه تایم بزار و تمام نه بیشتر

توقع پول دادن از کارمندی نباش

چون اینجا سوئیس نیست که خواهر

به خدا اینقدر شرایط بد شده میگم اگه زنده باشم شاید ۳۵ سالگی یا ۴۰ سالگی ازدواج کنم ، چون الان هم شرایط اقتصادی پسرا بد شده هم جامعه .

ولی باز اصلا ناشکر نیستم