2821
2789

ساخت ایران 3

بامزه بود

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

ساخت ایران 3بامزه بود

میخوام ببینمش

رفتم از اول شروع کنم دیدم ساخت ایران ۱ رو اصلا دوست ندارم

یهو برم ۳ رو ببینم میفهمم چی به چیه؟به هم ربط دارن

خب..اشکال نداره،زندگی همچنان ادامه داره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وحشی

مو به مو

برتا

زخم کاری

مرداب

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

سیلو

واکینک دد

برکینگ بد

زنان کوچک کره ای

همه ما مرده ایم

❤️🪴اَللّهُمَّ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج🪴❤️ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿ ❀ ✿🤠🤍

میخوام ببینمشرفتم از اول شروع کنم دیدم ساخت ایران ۱ رو اصلا دوست ندارمیهو برم ۳ رو ببینم میفهمم چی ب ...

قسمت 3 کمدیش بیشتر بود

هیچ فیلم سریالی نداشتی ببین وقت گذرون خوبیه

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

قسمت 3 کمدیش بیشتر بود هیچ فیلم سریالی نداشتی ببین وقت گذرون خوبیه

میگم به ۱ و ۲ ربط نداره؟همون بازیگران؟بهاره رهنما فصل ۳ ام هست؟

اگه فصل ۱ و ۲ رو نبینم ۳ رو مبیفهمم؟

میگم به ۱ و ۲ ربط نداره؟همون بازیگران؟بهاره رهنما فصل ۳ ام هست؟اگه فصل ۱ و ۲ رو نبینم ۳ رو مبیفهمم؟

خیر کارکتراش عوض شدن داستانشم چیز دیگس

میگم به ۱ و ۲ ربط نداره؟همون بازیگران؟بهاره رهنما فصل ۳ ام هست؟اگه فصل ۱ و ۲ رو نبینم ۳ رو مبیفهمم؟

نه ربطی نداره اصلا

به نظرم ۲ اش قشنگ تر بود

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

اها مرسی

خواهش می کنم

امیدوارم ببینید لذت ببرین

نه ربطی نداره اصلابه نظرم ۲ اش قشنگ تر بود

چرا ۱ و ۲ ۳ گذاشتنش پس ۳ تا سریال جدا ان یعنی

میدونی من ازین سریالای که تو جنوب و لب دریا ساخته شدن خوشم میاد مثلا جادوگر رو خیلییی دوست داشتم

چرا ۱ و ۲ ۳ گذاشتنش پس ۳ تا سریال جدا ان یعنیمیدونی من ازین سریالای که تو جنوب و لب دریا ساخته شدن خ ...

آخه خب شخصیت اصلی اش همونه زندگی اش هم تقریبا همونجوریه واسه همین اینجوری اسم گذاشتن

ولی ۳ اش هیچ ربطی به دوتای قبلی نداره ۲ هم همینطور

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

آخه خب شخصیت اصلی اش همونه زندگی اش هم تقریبا همونجوریه واسه همین اینجوری اسم گذاشتنولی ۳ اش هیچ ربط ...

ممنون عزیزم

کاش بهاره رهنما تو فصل ۳ ام بود بازیشو دوس دارم

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز