2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی

183 بازدید | 14 پست

بچه هااا

من با یکی تو رابطه ام اوایل رابطه مونه از همدیگه شناخت نداریم

من الان یه خواستگار دارم طرف دوست خانوادگیمونه خانوادم خیلی قبولش دارن

حتی طرف قراره شریک بابامم بشه من خانوادم خیلی سخت گیرن اگه بفهمن با یکی تو رابطه ام به زور مجبورم میکنن ازدواج کنم فکرشون خیلی خیلی قدیمه به خواستگارمم جرئت ندترم بگم ولم کنه میترسم به بابام بگه خیلی با هم صمیمین چیکار کنممم بچه ها میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت با کدوم یکیه؟

خواستگارم شرایطش خیلی بهتر از پارتنرمه ولی خب با پارتنرمم در مرحله آشنایی هستیم هنوز اونقدر بهش دلبیته نشدم 🥲در کل بخام بگم خنثی ام

بگو فعلا نمیهام ازدواج کنم. عقلم نمیرسه. میرم با دو تا بچه برمیگردم یهو

موضوع اینجاست که خانوادم خیلی طرفو قبول دارن حتی قبل از اینکه به من بگن خودشون بین خودشون همه حرفاشونو زدن و افکار قدیمی دارن هرچی بهشون گفتم گوش ندادن

خب بذار بیان خواستگاری بعد بگو خوشمون نیومد از هم

یا بگو فعلا به ازدواج فکر نمیکنم به اجبار خانواده قبول کردم بیاین

ولی اگه طرف و خانوادش ادم حسابین نقدو ول نمیکنن نسیه رو بچسبن

عاقلانه تصمیم بگیر ممکنه پارتنرن هیچوقت نیاد خواستگاریت

یه مدت با خواستگارت آشنا شو زور نیست که اگه خوشت اومد که هیچی نیومد رد کن

خواستگارم شرایطش خیلی بهتر از پارتنرمه ولی خب با پارتنرمم در مرحله آشنایی هستیم هنوز اونقدر بهش دلبی ...

نقدو ول نکنیا

پارتنرت معلوم نیست بگیره یا نه

ولی خاستگار دست به نقده

خب بذار بیان خواستگاری بعد بگو خوشمون نیومد از همیا بگو فعلا به ازدواج فکر نمیکنم به اجبار خانواده ق ...

طرف و خانوادش خیلی آدم حسابین خودمم از طرف هیچ بدی ای ندیدم از بچگی میشناسمش ولی خب بهش حسی ندارم فقط به چشمم آدم خوبیه و به بابام یکم قراره پول قرض بده برای کارش بابام بهم فشار میاره که حلالت نمیکنم وفلان😭

طرف و خانوادش خیلی آدم حسابین خودمم از طرف هیچ بدی ای ندیدم از بچگی میشناسمش ولی خب بهش حسی ندارم فق ...

یه مدت رفت و امد پیدا کنین شاید علاقه مند شدی فورا نمیری سر سفره عقد بشینی که

ببین رفتار اخلاقش چطوره چقدر تفاهم دارین

اگه پارتنرتو میخوایی خودتو بزار جای خودت ولی 5/6 سال بعد ببین میتونی یکم تو سختی و فشار اقتصادی باشی ...

خب اینجوری حس میکنم دارم به پارتنرم خیانت میکنم حتی نمیدونم درباره خوایتگار بهش چیزی بگم یانه میترسم بیاد خواستگاری ولی میدونم بابام ولی اون هست پارتنرمو قبول نمیکنه🥲

یه مدت رفت و امد پیدا کنین شاید علاقه مند شدی فورا نمیری سر سفره عقد بشینی که ببین رفتار اخلاقش چطور ...

اتفاقا خانواده هر دومون خیلی سنتی ان اگه قبول کنم فورا مراسم عقد میگیرن همون افکار قدیمی دیگه که باید محرم باشین و...

خب اینجوری حس میکنم دارم به پارتنرم خیانت میکنم حتی نمیدونم درباره خوایتگار بهش چیزی بگم یانه میترسم ...

نه اگه این فکرو میکنی یعنی تو به خودت خیانت میکنی . حتما به پارتنرت بگو من نمی توانم قضاوت کنم که پارتنرت چطور آدمیه .فقط برداشتم از ایشون طبق حرف های شماست.

ببین پارتنرت چقدر مصممه که با خانوادش بیاد خونتون یا از نظر اونم رابطه با تو براش مهمه یا ن.