2777
2789
عنوان

بهم میگن پارنتر قشنگ نیس

164 بازدید | 8 پست

من با کسی سه سال تک رابطه م هر کی دیدش میگه تو حیفی هزارتا بهتر وخوشتیپ تر برات هست از یه طرف دوسش دارم از یه طرف واقعا این حرفا داره روم تاثیر میذاره نگید اشتباه میکنی شمام جای من بودی همچین حس بدی پیدا میکردید

از یه طرف دوسش دارم از یه طرف دوست دارم رابطه رو تموم کنم از یه طرف میگم اگه ازدواج کنیم بعد جدا بشم ک بدتره این حرفا واقعا داره روم تاثیر میذاره

اوایل اصلا اهمیت نمیدادم اینقدر زیاد شد ک داره تاثیر میذارهicon

icon

icon

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دوسش نداری خودخواهی ، من اگه یکی بگه مثلا پاتنرت زشت تو دهنش میزنم که بار دوم تکرار نکنه نه ا ...

وقتی همه بهت بگن تاثیر میگیری منم اوایل اصلا برام مهم نبود الانشم کسی چیزه بگه میگم نه خوبه و در ضمن شخصیتش برام مهمه اما داره روم اثر میذاره

وقتی همه بهت بگن تاثیر میگیری منم اوایل اصلا برام مهم نبود الانشم کسی چیزه بگه میگم نه خوبه و در ضمن ...

من اتفاقا جای شما هم بودم زدم تو دهن شون به خدا دیگه کسی جرات نداره اصلا اسم شو به زبون بیاره چه برسه دهن شو باز کن نظر هم بده ، خودت باید محکم و قوی باشی تو یه رابطه و حتی از رابطه مواظبت کنی هیچ کسی خراشی نکنه اگه قرار با حرف هر کسی بهم بریزی پس وارد هیچ رابطه ای نشو امروز قیافه ست فردا شغل پس فردا جنسیت بچه و.......