2777
2789
عنوان

کمک میخواییممم خواستگارییی🧁🧁🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل دور یا نزدیک؟چقدر با اونا در ارتباط هستن؟

فامیل درجه ۲ مادرش میشه

نمیدونیم چقدر ارتباط دارن

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
عزیزم اصلا همدیگه رو ندیدن چطور خوشش میاد از خواهرم؟همه چی سنتیهکه پدرم همین اول گفتن بگید نه🥲

بنظرم خواهر شما رو نمیدونم دیده من اینجوری حس کردم

در کل خواهر شک نکن پسر خوبیه خواهشا زود رد نکنید بشناسید

ازدواج موضوع حساسیه همینجوری نمیشه که این همه سال بچه بزرگ کنی راحت بدی به یکی شغلشم که درامدش خیلی ...

اره درست میگید از نظر درامد🥲

ولی واقعا نمیدونیم چیکار کنیم

پدرم همون ابتداااا گفت نه🥲

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
بنظرم خواهر شما رو نمیدونم دیده من اینجوری حس کردم در کل خواهر شک نکن پسر خوبیه خواهشا زود رد نکنید ...

چطوری زود رد نکنیم؟

الان زنگ که زدند چی بگیم بهشون باتوجه به شرایط؟

دست خودمون نیست ک پدر مادرمون چیکار کردن یا زندگیشون ...مهم اینه ک طرف راه خودشو رفته باشه

دقیقا اصلا ربطی نداره من دیدم خیلیا طرف ببخشید داداش دختره مواد فروش بوده اما خواهرش انقدر دختر خوبی بوده دختره رو گرفتن الانم خوشبخت ترینه همه چی به قسمته

من خودم یه خواستگار داشتم گذشته ش بد بوده ولی توبه کرده مکه رفته الان من بهش نرفتم ولی یکی دیگه بهش رفته خوشبخترینه دختره

اره اینم حرفیهولی مشکل اینه پدرم به خاطر این موضوع حاضر نشد قضیه جلوتر بره🥲

باید بفهمین خونواده اینا با اونا در ارتباط هستند یا نه اگه در ارتباط باشن که خب ممکنه اینام مثل اونا باشن😂

ولی خب کسی که معلم میشه توی آزمون استخدامی از زیر کلی سوال رد میشه که خب هرکسی نمیتونه انجامش بده

چطوری زود رد نکنیم؟الان زنگ که زدند چی بگیم بهشون باتوجه به شرایط؟

ببین یعنی بزار بیان خونتون صحبت بشه حرفا زده بشه خوب و بد بودنش طی چند جلسات با شناخت مشخص میشه بالاخره تحقیقات هم هست

ببین مهمه که پدرتم راضی باشه اول مادرت راضی کنه باباتو

اونام زنگ زدن بگید فعلا داریم فکر میکنیم اینا

خانواده خودش ک نیستن پس اصلا مهم نیست مهم پدر و مادر و در درجه دوم خواهر و برادربقیه اصلا مهم نیست

اینم حرفیه🥲

چیکار کنیم الان؟

ببین یعنی بزار بیان خونتون صحبت بشه حرفا زده بشه خوب و بد بودنش طی چند جلسات با شناخت مشخص میشه بالا ...

ببینیم خدا چی میخواد

خب شما که حس ششمی دیگه چی حس میکنی؟