2777
2789
عنوان

دلم تنگه

125 بازدید | 16 پست

بهم خیانت کرد کلی تلاش کرد ببخشم و بخشیدم برگشتم بهش یهو دو روز بعد گفت جداشیم چون قرار نیس ازدواج کنیم به خاطر اینکه خانواده من سطحشون بالاتره و اینکه چون بهم خیانت کرده اگه ازدواج کنیم مشکل ساز میشه من میدونم این بهونس نظر شما چیه؟ چیکار کنم برگرده دلم براش خیلی تنگه و نمیتونم فراموشش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فکر نکنی عشقه وابستگی بیمار گونه است که داری

خودت رو کنترل کن

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨افراد ارزشی به هیچ عنوان روی من ریپ نزنند و در تاپیک هام شرکت نکنند. 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

برو خداتو شکر کن تو دوستی ذات کثیف تنوع طلب شو شناختی .چون این آدم ب زنشم در آینده خیانت میکنه

دوست پسر سابق من که ازدواجی بودیم همین بود بمن خیانت کرد الان شنیدم دختر عموشو گرفته ب اونم همش خیانت میکنه علنی زن خیابونی میاره خونه

این چیزا کاملا با ذات طرف بستگی داره

وطنم ایران مقتدر پات واستادیم جلو وطن فروشا

تو عاشق اون نیستی

تو عاشق ضعفهایی هستی که با اون شناختی و نمیتونی اونارو حل کنی

اگر به پیشرفت فک کنی

اگر به این فک کنی که بایددددد رشد کنی میبینی خیلی از این آدم که خائن هست و تحقیرت میکنه دور شدی

به خودت ارزش قائل شدن رو یاد بگیر .این ارزشمندترین چیزه خواهر گلم

دلتنگ اعتبارت باش که نداری

دلتنگ عشقی باش که بهت نداده

دلتنگ تعهدی باش که بهت نداشته

دنیا پر از آدمای خوب و موجهه

ولش کن و مشغول باش حتما فراموشش میکنی

به نظر من کسی که خیانت کرده تا آخر خواهد کرد به عنوان یه هم جنس اون اقا میگم

سه بار اینکارو کرد و اخرین بار دو ماه طول کشید تا ببخشمش هر روز با گریه و التماس بهم زنگ میزد تا بخشیدم اینو گفت و الانم میگه اگه بخوای دوس بمونیم ولی من یه سال دیگه میرم ازدواج میکنم

تو عاشق اون نیستی تو عاشق ضعفهایی هستی که با اون شناختی و نمیتونی اونارو حل کنیاگر به پیشرفت فک کنی ...

شبا نمیتونم بخوابم و میترسم از هر چیزی که منو یادش بندازه

کلی بهش اصرار کردم حالا که اونقدر تلاش کرده که برگردم بهش و برگشتم چرا یهو میگه جداشیم و باهام بمونه و اون اصلا به اشکام اهمیت نداد و اخرش گفت میمونه ولی یه سال دیگه ازدواج میکنه 😔