2777
2789

ببخشید نگارین زهرا اسمتونه ؟

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله چطور

چه باحال هیچی همین جوری نشنیده بودم تا حالا

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

ختم زیارت عاشورا حق شناس بردار

سخته ثلی حاجت روایی بالایی داره

من برای یه حاجت دو بار خودم برداشتم یک بار هم نائب خوند

درسته بهش نرسیدم

ولی هر چهل روز توی خوابم بهم گفتن نمیدیم و نمیرسی

من خودم اصرار داشتم ادامه میدادم...

من آرایشگاه دارم نمیتونم بخونم

سال قبل خونده بود برام...

والا چون به حاجتم نرسیدم شمارش رو پاک کردم توی تلگرام کانال داشت

اسمش صنم رستگار بود از همین نی نی سایت گشتم پیدا،کردم معتمد بود و یه کانال هم داشت توی تلگرام نتایج رو میزاشت

ولی به نظرم خودت بخون من بعد طلوع آفتاب می خوندم تا هشت تموم میشد خیلی سخت بود مخصوص مراقبت برای گناه نکردن

چون من اهل رعایت حجاب و اینا نبودم

یه دفعه تغییر کردم لباس گشاد و حجاب و دست ندادن و

خیلی اتفاقات بدی برام افتاد توی اون دوره ها

ولی خوب درسته به حاجتم مرسیدم ولی زمدگیم هم عوض شد چهره واقعی آدم ها رو شناختم

خودت بخون اثرش بیشتره

در ضمن من برای شفای مریض خوندم خوب اون عمرش به دنیا نبود توی خوابم گفتن تقدیر ثابته...

واقعا چه شخصی اومد تو خوابت ؟

شخص نیومد صدا بود روز سی و هشتم خواب دیدو اینکه چه اتفاقاتی قراره بیوفته،و زندگیم چه طور میشه رو گفت توی ختم چهل روزه اولم،اینم بگم من هر روز می خوندم و زار میزدم اونقدر اشک می ریختم که حالم بد میشد و علاوه بر اون قران هم زیاد میخوندم

دفعه دوم فوری بعد تموک شدن ختم اول شروع کردم بازم سی و دومین شب خواب دیدم روح یکی از آشناها اومد به خوام و گفت نمیشه...

و آخراش اونقدر اتفاقای بدی برام افتاد که ربطی به حاجتم نداشت ولی زندگیم دگرگون شد از اون روز....

یکسال بعد اون اتفاقات فهمیدم که لازم بود اون اتفاقات بد رو تجربه کنم برای قدم های الان زندگیم...

شاید اگر نمی افتاد از غصه از دست دادن مریضم خودکشی میکردم.

شخص نیومد صدا بود روز سی و هشتم خواب دیدو اینکه چه اتفاقاتی قراره بیوفته،و زندگیم چه طور میشه رو گفت ...

من صبح ها این ختم رو می خوندم شبا میرفتم حیاطمون روی خاک توی سرمای زمستون نماز حاجت و توسل به خانم فاطمه زهرا میخوندم خدا شاهده نفسم از گریه بند میومد....خواب و خوراک نداشتم ولی نشد.

الانم شاکی میستم راضیم به مصلحت خدا،هر تصمیم خدا به خیر ماست.

تو ناعب میشی برا من ،هزینه بدم

عزیزم باید شخصی باشه که گناه نکنه،مومن باشه ،من الان دیگه اونجوری نیستم،نمیتونم...

اگر خیلی حاجتت برات مهمه خودت بخون،نائب رو بی خیال بشو

ختم قوی هست و حاجت میده و اگر نده بدون مصلحت خدا نیست.