سلام من یبار کلا تو زندگیم از آدم غریبه یا همون دوستم پول قرض کردم ، اول ک گفت ۲ روز بعد میدم همراه بانک خرابه ، بعد دو روز بعد دو بار یادش انداختن گفت برم خونه میزنم رفت خونه پیام داد شیر خوردم دلم درد میکنه دیگ هیچی نگفت بعد پس فردا بعد کلاس میرم میزنم )خودش مبگفت( بعد تا دوروز چیزی نگفت بعد گفت من الان میرم بزنم فقط از پول عملم دارم بهت میدم دیگ خودت میدونی بهش گفتم من از اعتماد کسی سواستفاده نمیکنم من همکارتم طلا یا مدرک شناسایی هرچی بخای میدم بهت الان گرفتارم دیگه اینو گفت تا دو هفته سین نکرد ، یعد کارم درست شد نمیخاستم باهم بد شیم پیامش دادم عزیزم کارم درست شد چون میخام باهم دوست بمونیم گفتمش بهت بعد گفت آره من حالم خیلی بد بوده تو این مدت من بهش گفتم عب نداره ، حتی همینو سین نکرد، دیگ منم این پیامام پاک کردم حالا بهتره ازش دور شم یا کنارش بمونم بدون هیچ حرفی
لطفا قبل از شرکت در تاپیکم رپیلا روی کامنتم... امضام رو بخون🙏🏻لطفا کامنتم رو لایک نکن ممنونم،آقایون درخواست ندید،اگر آقایی در تاپیک شرکت نکن،اگر کامنتم برخلاف نظر تو هست ممنونم نظرت رو برای خودت نگه دار و ریپ نزن،من وقتی یه تاپیکی رو میزنم یعنی یا میخوام صحبت کنم اگر حوصله و اعصاب نداری و میخوای چرت پرت بگی منم بد ترم از تاپیکم برو حوصله تورو ندارم یا کمک میخوام یا جهت فانه که جنبه نداری از تاپیکم برو،اینجا یه سایت زنانه اس آقایون اینجا چی میخوای؟تاریخ این امضا 1404/11/17