2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری

42 بازدید | 6 پست

خانواده من یک مقدار پول به من دادن جهت سرمایه گذاری در بانک،میخوام پول رو از بانک خارج کنم الان در چه چیزی سرمایه گذاری کنم بهتره البته به جز بانک چون خانواده میگن بانک بمونه بهتره ولی من میخوام پول تو بانک نمونه و سود بیشتری داشته باشم ممنون میشم راهنمایی کنید

بستگی داره چقدر میخواهید ریسک کنید؟ چه مدت میتونید صبر کنید و پول رو دست نزنید؟

اگه برای کوتاه مدت میخواهید، «صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت» سود بیشتری از سود بانکی میدن. سود روز شمار میدن. سود مؤثر میده (یعنی به سود، سود میده). مثلا الان بانک 26 درصد هست، ولی این صندوقها 29 درصد تا 35 درصد سود میدن.

گزینه بعدی خرید طلا هست (ریسک کاهش ارزش سرمایه داره). یا فیزیکی، یا آنلاین، یا صندوقهای مبتنی بر طلا.

بستگی داره چقدر میخواهید ریسک کنید؟ چه مدت میتونید صبر کنید و پول رو دست نزنید؟اگه برای کوتاه مدت می ...

متشکرم از راهنماییتون

مثلا من الان پولم رو در بانک برای سود یک ساله گذاشتم کدوم از این گزینه ها بهتره به نظر شما؟

و این که ممنون میشم در مورد صندوق های سرمایه گذاری یکم توضیح بدین اطلاعاتم کمه در این مورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متشکرم از راهنماییتونمثلا من الان پولم رو در بانک برای سود یک ساله گذاشتم کدوم از این گزینه ها بهتره ...

تو یک سال گذشته طلا حدود 200 درصد افزایش قیمت داشته. مثلا اگه پارسال 100 میلیون طلا میخریدید، امسال 300 میلیون طلا داشتید.

ولی سود بانکی در بیشترین حالت 30 درصد بوده که بعد از یکسال پولتون 130 میلیون میشد.

طلا تو این سالها رشد خیلی زیادی داشته. آدم نمیدونه آیا سال بعد هم همینطوره یا نه. ریسکه. من هر موقع طلا خریدم بفکر فروش نبودم. دید پس انداز بلند مدت چند ساله به طلا داشتم. تا الان خوب بوده.

یه نکته: فروردین 1404 طلا یه اوج قیمتی داشت. بعد از اون قیمتش افت کرد. تا اینکه تو شهریور مجدد به قیمت فروردین رسید. اگه فروردین طلا میخریدید، باید 6 ماه صبر میکردید تا تازه تو شهریور به اصل پولتون میرسیدید. یعنی تو 6 ماه سودتون صفر میبود. ولی از شهریور تا الان، طلا رشد خیلی زیادی کرده.

مشابه همین اتفاق تو سال 1403 هم افتاد. یعنی 6 ماه اول سود طلا تقریبا صفر بود ولی 6 ماه دوم سود عالی داشت.

ولی ریسکه و نمیشه آینده رو پیش بینی کرد.

در مورد «صندوقهای سرمایه گذاری درآمد ثابت»:

در دسترس ترین گزینۀ این صندوقها، صندوقهای مربوط به خود بانک ها هست. مثلا خود بانک ملی، صندوق درآمد ثابت 29 درصد داره. تو اپلیکیشن «بام» (که برنامه بانک ملی هست) گزینۀ «سرمایه گذاری خرد» رو انتخاب کنید و اونجا «صندوق درآمد ثابت بانک ملی» رو انتخاب کنید. (صندوقهای دیگه هم اونجا هست. مثل صندوق عیار مفید که مبتنی بر طلا هست).

تو همین صندوق درآمد ثابت بانک ملی یه گزینه هست که بهتون میگه میتونید سود پولتون رو دوباره تو صندوق سرمایه گذاری کنید تا سود بیشتری بگیرید.

سود این صندوق 15 هر ماه واریز میشه.

اصل پولتون رو هم هر موقع میتونید واریز یا برداشت کنید. فقط درخواست واریز یا برداشت 3 تا 5 روز کاری طول میکشه.

باید توجه داشته باشید که تمام «صندوقها» تو بورس فعال هستن. و برای این کار شما باید «کد بورسی» داشته باشید تا بتونید در این صندوقها سرمایه گذاری کنید. اگه سهام عدالت دریافت میکنید، کد بورسی دارید. اگه کد بورسی ندارید تو سامانه «سجام» باید انجام بدید. یا اگه نه، میتونید حضوری برید یکی از دفاتر پیشخوان دولت تا براتون تو سامانه سجام ثبت نام کنن و کد بورسی بهتون بدن.

علاوه بر صندوقهای درآمد ثابتی که بانک ها دارن، یه تعداد کارگزاری های دیگه هم هستن که صندوقهای درآمد ثابت دارن.

کارگزاری ها مثل کارگزاری «مفید»، «آگاه» و...

مثلا کارگزاری مفید، صندوق درآمد ثابت «توان (عادی)» و «آوند» داره. که سود سالانه شون 34 تا 35 درصد بوده.

یا کارگزاری آگاه، صندوق درآمد ثابت «یاقوت»، «همای» و «شتاب (عادی)» داره. که اینا هم سودش 34 تا 35 درصده.

این صندوقهای یه تفاوتهایی باهم دارن. مثلا زمان پرداخت سودشون بعضیا آخر ماه هست، بعضیا وسط ماه، بعضیا هم هر روز سود رو بهت میدن. تو سایت این کارگزاریها برید کامل در مورد این صندوقها نوشته. فقط باید صبر داشته باشید و پله پله جلو برید.

سایر صندوقها هم هستن که تو سایت این کارگزاریها میتونید در موردشون مطالعه کنید.

خواهش میکنم. یه نکته دیگه اینکه تو سایت این کارگزاریها ممکنه به اصطلاحات مربوط به بورس بربخورید. بهترین راه یادگیری سریع این اصطلاحات استفاده از هوش مصنوعی chatgpt هست. ازش این اصطلاحات رو بپرسید خیلی ساده و خلاصه توضیح میده.