2777
2789
بستگی داره از چه تایپ حمله ای صحبت میکنی.تونیک کلونیک ها همیشه با عدم هوشیاری همراهن. ولی ابسنس ممکن ...

من پرش بدن بین فاز خواب و بیداری دارم با هر پرش بیدار میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پرش بدن بین فاز خواب و بیداری دارم با هر پرش بیدار میشم

جوری که دارم کلوبازام و دپاکین برای کنترلش میخورم که میدونم اینا واسه کسایییه که تشنج میکنن

بستگی داره از چه تایپ حمله ای صحبت میکنی.تونیک کلونیک ها همیشه با عدم هوشیاری همراهن. ولی ابسنس ممکن ...

هوشیاری کامله اعصابم از این حرکات تکراری خورد میشه انگار سیم لخت برق بهم وصل میشه

چه گرفتاری بود نصیب من شد بخدا بیماری قحط بود من باید اینو میگرفتم

فامیل ما دخترش دو سال و سه ماه اینا بود دو روز بوده تب داشته این نمیدونه خطرناکه آخر سر تشنج میکنه

همش نگرانه به نظرت دلیلش فقط تب بوده ؟, خدانکرده خدا نکرده تکرار نشه؟

هوشیاری کامله اعصابم از این حرکات تکراری خورد میشه انگار سیم لخت برق بهم وصل میشه چه گرفتاری بود نصی ...

آره درسته اکثر کسایی که این دوتا قرص براشون تجویز میشه افراد مبتلا به صرع و تشنجن ولی لزوما تنها کاربردش فقط برای این افراد نیست. حتی تحت عنوان آرامبخش هم میتونن برای بقیه افراد با بیماری های مختلف تجویز بشن.

الان دسترسی به منبع درستی ندارم از اونجایی که نمیتونم سایتی رو باز کنم، به خاطر همین چیزی که میگم بنا بر دانش قبلی خودمه و موفق نشدم راستی آزماییش کنم: تا جایی که یادم میاد میکولونوس مخصوصا توی خواب طوری نیست که برای همیشه درگیرش بمونی. هوشیاری هم کاملا بخش عادی ای از این بیماریه، متاسفانه وقتی اتفاق میفته متوجهشون میشی. قرص رو زیر نظر دکتر ادامه بده و نگران نباش عزیزم.

فامیل ما دخترش دو سال و سه ماه اینا بود دو روز بوده تب داشته این نمیدونه خطرناکه آخر سر تشنج میکنه ه ...

نه خیلی بعیده که بخواد مجدد اتفاق بیفته. بهش میگنFebrile seizure. درصد خیلی خیلی کمی از افراد علت مبتلا شدنشون به صرع به خاطر تشنج بچگی بوده.

اگه خیلی نگرانه بگید از دکتر درخواست نوار مغز کنه. اگه دکتر صلاح بدونه و ازش نوار مغز بگیرن میتونن مطمئن بشن که مشکل خاصی وجود نداره

آره درسته اکثر کسایی که این دوتا قرص براشون تجویز میشه افراد مبتلا به صرع و تشنجن ولی لزوما تنها کار ...

ببخشید شما تحصیلات در زمینه ی نورولوژی دارین؟

نه عزیزم تخصص دانشگاهی ندارم. چندین ساله دربارش مطالعه میکنم

خوب الان مشکل من تو کدوم دسته قرار میگیره؟

این پاسها ازکجا میاد از قشر مخ یا از ساقه یا نخاع؟

من خودم دبیر زیست شناسی هستم

ابتدا مشکل من اینقدر زیاد نبود چند تا پرش داشتم ابتدای خواب که بیدارم میکرد ولی خوب بعد میخوابیدم

ولی رفتم اعصاب و روان بهم کلوبازام ۱۰داد گفت از نصفرشروع کن و بعد یدونه بخور کاش نمیرفتم

خوردم تا حدی کنترل شد وبعد رفتم کفتم بازم پرش دارم دارومو عوض کرد کلوبازومو قطع کرد. کلونازپام داد بهم به خاطر سرطان پستان و حواشیش کلونازپامو اروم اروم قطع کردم

ولی پرشهای من با شدت بسیار زیادی برگشت

مجبور شدم دوباره برم برای درمان

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز