2777
2789
عنوان

میشه خیانت کنی ولی دوسش داشته باشی

640 بازدید | 22 پست

همسرت و دوست داشته باشی اصلا طاقت اینکه دلش بشکنه و ناراحت بشه نداشته باشی( چون ادم خوبیه و دوست داره ) حتی نتونی باهاش دعوا و بحث زیاد کنی ولی در خفا بهش خیانت کنی با یه شخص همشم عذاب وجدان داشته باشی

این یعنی دوسش داری که نمیتونی دلش و بشکنی

یا چون ادم خوبیه نمیتونی دلش و بشکنی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودت آدم درستی نیستی خیانت میکنی

بدبخت شوهرت

کصافت اونی که میدونه شوهر داری و باهاته

گند بزنن به ازدواجاتون نمیتونی به یکی راضی باشی چرا ازدواج میکنی آخه میرینی تو زندگی شوهر بدبخت

این یعنی دوسش داری. و خودتم اسیر هوای نفست شدی.. خیانت و حرف زدن با یه مرد دیگه، یکی از لذتهای زودگذر این دنیاست. ولی فقط ظاهرشه که شیرینه. باطنش همون عذاب وجدانهای خودته و ناراحتیهاته.از این لذت بگذر خدا خودش کمکت میکنه...

https://eitaa.com/joinchat/4227662132C6282d6b623
نه لزوما اینطوری نیست

از نظر من هست خیانت از هر نوعی مثلا جنسی اون زمان رابطه فقط حال طرف مهم بوده نه همسرش نوع چتی فقط حس خوشیش مهم بوده نه ناراحتی آینده همسرش و.... این یعنی دوست نداشتن

چون خودت آدم درستی نیستی خیانت میکنی بدبخت شوهرت کصافت اونی که میدونه شوهر داری و باهاته گند بزنن به ...

اینم خدا داره اینجور امتحان میکنه حواسش نیس موقعیت خوب شوهر خوب اون مرده همون سیب ممنوعس خدا هممونو به راه راست هدایت کنه