2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 28 پست
انفاقا اکثر مردا ک خیانت میکنن من تو مقاله ای خوندم ک هر جی مردا بیشتر عاشق زنشون هستن بیشتر امکان خ ...

اسم یا لینک مقاله ای که خوندی رو اینجا میشه بفرستی؟ 😐

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

انفاقا اکثر مردا ک خیانت میکنن من تو مقاله ای خوندم ک هر جی مردا بیشتر عاشق زنشون هستن بیشتر امکان خ ...

اخه این تو مجردی هم همینطوری بود همزمان با چند نفر بود میگفت الان که ازدواج کردم توبه کردم که دیگه نمیکنم ولی بازم داره میکنه به صورت پنهانی با یه خانومی رابطه جنسی داره ولی فقط رابطه جنسی هست دوست دخترش نیست ولی خب بازم خیانت حساب میشه

هیچ کس مهم تر از خودت نیست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اونقدی دوسش نداره که چشمش کسی دیگه رو نبینهپس خیانت میکنهبعدم ک زنشمیفهمه میگه پشیمونمولی مث سگ دروغ ...

اره دقیقا حس میکنم همینه انگار زیاد دوسش نداره

چون خودش که میگفت تو دوره مجردی دوست دختر همزمان زیاد داشتم با همشونم فقط واسه سرگرمی و تفریح بودم بعد ازدواج توبه کردم که نکنم ولی بازم داره میکنه تازگیا فهمیدم با یه خانومی رابطه جنسی داره ولی انگار فقط در حد رابطه جنسی هست دوست دخترش نیست ولی خب خیانت حساب میشه

اره دقیقا حس میکنم همینه انگار زیاد دوسش نداره چون خودش که میگفت تو دوره مجردی دوست دختر همزمان زیاد ...

ار رابطه جنسی بدتر هم هس مگه

مطمینی ک رابطه داره

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
اسم یا لینک مقاله ای که خوندی رو اینجا میشه بفرستی؟ 😐

الان نخوندم چند سال پیش ک حس میکزذم شوهرم سر گوشش میجنبه خوندم اخه شوهرم ادعا عاشقی داشت ولی رفتارش نرمال نبود تو همین گوگل خوندم مقاله طبق نظریات مردا ایرانی نبود خارجی بود چون تعجب کردم تو دهنم مونده واسه همیشه اخه خانمها عاشق کسی باشن خیانت نمیکنن ولی این من تو اطرافم زیاد دیدم مردا عین بچه هستن از لج زنی ک دوسش دارن ممکنه خیانت کنن

شوهر من از خیلی چیزا گذشت وقتی خاست با من ازدواج کنه حتی از بچه آی ک از زن اولش داشت ولی حس میکردم خیانت میکنه البته فقط اولش ک خاست من گول بزنه گذشت از بچه بعد شش ماه آوردش ور دلم گف بچم مهمتره بگذریم این مردا اصلا نرمال نیستن در کل

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
امکان نداره هرکیم بگه نه نمونشو دیدم اون ظاهره مردی که دوست داشته باشه خیانت نمیکنه

پس چرا ازدواج میکنن واقعا سواله برام؟

طرف قبل ازدواج همزمان با چند نفر بوده حالا ازبین اون دخترایی که باهاشون بود یکی پیدا شد که واقعا به پاش موند چند سال باهم دوست بودن الان نامزد شه توبه کرده بود که دیگه خیانت نکنه ولی بازم داره ادامه میده

نه بابا پسره پولدار نیست تو کافه ها میخونه به نظرم گول خورده

مردا دو صورت خیانت میکنن یا طرف هوله و از قبل همینجوری بوده

یا اینکه طرفو نمیخاد و به دلایلی مونده حالا بچه یا مهریه ندادن هم خیلی زیاده

زن هم یا میگه بمونم چیزی بزنه اسمش که خفه شه

یا طلاق