2789
عنوان

خیانت

230 بازدید | 28 پست

یه سوال بد جوری ذهنمو درگیر کرده

به نظرتون مردی که به زنش خیانت میکنه با این حال زنشو دوست داره؟

با خودم میگم خب چه جوریه که زنشو دوست داره ولی با یکی دیگه میریزه رو هم؟

هیچ کس مهم تر از خودت نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر من ۳ بار خیانت کرده اونم فقط در حد چت

مجبور شدم ادامه بدم

و ثابت کرده هم همیشه خیلی دوستم داره ولی دیگ هیچ اعتمادی ندارم بهش

خیلی اخلاقش همه چیش عوض شده ولی من دیگ اون آدم سابق نیستم نشون میدم همه چی خوبه

اونقدی دوسش نداره که چشمش کسی دیگه رو نبینه

پس خیانت میکنه

بعدم ک زنشمیفهمه میگه پشیمونم

ولی مث سگ دروغ میگه

چون تازمانی ک زنش نفهمیده بود پشیمون نبود ک خیلیم خوش بود همینکه زنش فهمید پشیمون شد؟

خیانت، خط قرمز و red flag هر رابطه ای میباشد، شخصی که اقدام به خیانت میکند، حتی در صورت پشیمانی، نشان دهنده این میباشد که در رابطه پایبند نیست و هر لحظه شاید ۳۰ سال دیگر با شخصی آشنا بشود و دوباره دست به این اقدام بزند، بخشش برای همه است و مهم ترین پند خداوند برای ما میباشد، اما دز روابط قضاوت با شماست.

معلومه که نه!

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

انفاقا اکثر مردا ک خیانت میکنن من تو مقاله ای خوندم ک هر جی مردا بیشتر عاشق زنشون هستن بیشتر امکان خیانت هس چون ترس از دست دادن دارن یا میترسن از لینکه به طرف خیلی وابسته هستن من شنیدم فقط گفتم بگم

تو اطراف هم دیدم اکثرا زنشون دوس دارن وقتی لو میرن دنیا بهم میریزن ک زنشون بمونه مریضن اینا بنظرم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
آره چون مردا آناتومی ذهنیشون (خاک تو سرشون ) اینجوری هست که عشق و رابطه جنسی رو جدا میدونن برخلاف زن ...

آناتومی ذهنی😑

اسم مرضای روانیشون این چیزا نذارین تورو قرآن

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

شوهر من ۳ بار خیانت کرده اونم فقط در حد چت مجبور شدم ادامه بدم و ثابت کرده هم همیشه خیلی دوستم د ...

منم دقیقا مثل شما،ولی این شک نسبت بهش داره مغزمو میخوره اصلا دیگه حسم بهش مث قبل نیست

کلا تجربه ی زیستی جالبی نبود...