2777
2789

آشپزا بیایین

منم دعوت کنین 🥲

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میونه خوبی باهاشون ندارم

ولی نودل به تنهایی یکم قابل تحمله

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

باورت میشه یبار نودل باربیکیو ازبس تعریف کردن خریدم اصلا نپسندیدم اصلاااااا همون ماکارونی خودمون میزاریم دم بکشه بهتره😂

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

فلفل دلمه و هویج رو نازک مثل رشته ببر و سرخ کن با قارچ اکر داری بعد ادویه نودل رو بریز روی این ها و آویشن در آخر رب یا سس تند و یه قاشق از آبی که نودل هارو باهاش پختی و در آخر نودل پخته شده رو آبکش کن بهش اضافه کن و سوسیس هارو هم سرخ کن بزار کنارش بخور و کمی کنجد

نوش جان

نودل که تکلیفش معلوم خخ سوسیس من یک بار کرانچی پودر کردم بعد سویس تو ترکیب آرد و شیر زردچوبه فلفل انداختم بعد داخل پودر کرانچی غلتوندم بعد با سیخ چوبی کردم سرخ کردم طعمش بچه هام دوست دارن