2777
2789

گوشیو بزار کنار

دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟ (گنج)(جنگ)می شود .(درمان)(نامرد)و(قهقهه)(هق هق )!!!ولی (دزد)همان( دزد)است و (گرگ) همان (گرگ)است و (درد)همان (درد) است...آری نمیدانم چرا (من)(نم)زده است و(یار)(رای)عوض کرده است و (راه )گویی(هار)شده و(روز)به(زور)میگذرد.(اشنا)را جز در (انشا)نمی بینیم و چه (سرد)است این (درس)زندگی.اینجاست که (مرگ )برایم (گرم )میشود چرا که (درد)همان (درد)است"!

۱۳؟

من ۴ هست همه چیز تاره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۳؟من ۴ هست همه چیز تاره

اره کلا واقعا ضعیفی بده ادم سیر میشه از زندگی ی دختره اومد بود میگفت میخوام عینک بزارم بر قشنگی اصلا تعجب کردم گفتم من دنبال اینم از عینک فرار کنم طرف میاد عینک میزنه بر قشنگی

اره کلا واقعا ضعیفی بده ادم سیر میشه از زندگی ی دختره اومد بود میگفت میخوام عینک بزارم بر قشنگی اصلا ...

من خودم هیچوقت عینک نمیزنم

اصلا نذاشتم کسی بفهمه چشمام ضعیفه آخه اصلا بهم نمیاد عینک

از لنز طبی استفاده میکنم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

نمیشه کاری کرد البته من شنیدم عملایی هست بدون اینکه وایسی نمره چشمت ثابت بشه ها

خونواده گیر میده بابام فکر میکنه کاری کنم نمرش میاد پایین میگه عمل نکن از این حرفا

من خودم هیچوقت عینک نمیزنماصلا نذاشتم کسی بفهمه چشمام ضعیفه آخه اصلا بهم نمیاد عینکاز لنز طبی استفاد ...

لنزم میزاشتم من ده ساله عینکیم کلا هر دوتاش نباشه ادم راحته

خونواده گیر میده بابام فکر میکنه کاری کنم نمرش میاد پایین میگه عمل نکن از این حرفا

اتفاقا عمل بهترین راهه من خیلی از اطرافیانم رفتن عمل کردن و عملش کمتر از ۵ دقیقه طول میکشه واقعا دنیا برات نو میشه همه راضین فقط دکتر خوب پیدا کن حتما

هیچوقت تسلیم نشو،اگر اونا میتونن ما هم میتونیم🩷🩷🩷
لنزم میزاشتم من ده ساله عینکیم کلا هر دوتاش نباشه ادم راحته

دقیقا

منم منتظرم ثابت بشه

اتفاقا عمل بهترین راهه من خیلی از اطرافیانم رفتن عمل کردن و عملش کمتر از ۵ دقیقه طول میکشه واقعا دنی ...

هنوز ثابت نشده نمیتونم خونوادم که با هزینش ...

هنوز ثابت نشده نمیتونم خونوادم که با هزینش ...

خب پس باید کمی صبر کنی. هزینش به نظرم بهتر از اینکه هی بری دوباره هزینه عینک بدی

هیچوقت تسلیم نشو،اگر اونا میتونن ما هم میتونیم🩷🩷🩷