2821
2789
عنوان

همش عصبیم

66 بازدید | 15 پست

اصلا رابطم باشوهرم خوب نیست باخانواده من قطع ارتباط منم باخانواده قطع ارتباطم جدیدا اجازه نمیده بچه هامم ببرم منم همش دعوا راه ميندازم اصلا آرامش ندارم چیکار کنم

شوهرم میگه به جای این حرص خوردن بشین زبان بخون ولی اصلا تمرکز ندارم

صبح تاشب نشخوار فکری دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میخوای جدا شی؟ صرفا بخاطرع اینکه نمیزاره بری خونه خانوادت؟

کلا زورگوعه از لحاظ مالی تامین هستم خودمو میزاره بچه هام نمیزاره ولی وقتی خودش با بچه ها خونه خانوادش فامیلاش میره به هم میریزم یاهیچی بنامم نیست همچی به نام خودشو بچه هاست چجور بگم حس میکنم هیچ جایگاهی ندارم

کلا زورگوعه از لحاظ مالی تامین هستم خودمو میزاره بچه هام نمیزاره ولی وقتی خودش با بچه ها خونه خانواد ...

خب بهش بگو یه چیزایی به نامت بزنه. بشینید مسالمت آمیز حرف بزنید خب

[QUOTE=407898978]خب بهش بگو یه چیزایی به نامت بزنه. بشینید مسالمت آمیز حرف بزنید خب[/QUOTسر خانوادم ...

وا؟ چرا انقد با خانوادت ضده؟ خانوادت درست و حسابیاند یا الکی بهونه میگیره؟

سر باجناق که آره سر من سخت گرفتید سر این نه

چی بگم والا. اگه از لحاظ مالی تامین هستی و پول بهت میده بگیر ازش خودت برای خودت طلا زمین بگیر به نام خودت. حالا شغلش چیه؟ چن تا بچه داری؟

چی بگم والا. اگه از لحاظ مالی تامین هستی و پول بهت میده بگیر ازش خودت برای خودت طلا زمین بگیر به نام ...

پپول میده ولی نه درحد زمین درحد خوب پوشیدن ولوازم آرایشیو....۲ تا

کارمنده

بهش بگو طلا میخوام . یه جوری بگیر ازش.خدا حفظشون کنه. چن سالشونه؟

بببین زرنگتر از این حرفاس نمی خره اگر هم بخره به اسم خودش فاکتور میکنه که فردا روز سند داشته باشه

2824
2823
2791
2779
2792