2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی ولی مجاز نیست

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بله خودم 3 تا دارم 😂👋🏻

مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی میارم ایران حسه شیشمی و طالع بینی آسترولوژی هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم

میتونی با یکیش تاپیک بزنی با اون یکی کاربریت از خودت طرفداری کنی 😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
با سیمکارت متفاوت؟

آره گلم

مشاوره پوست هستم و با پیجه _yellowra_kskincare به اسم یلورا شاپ محصولات کره ای ارجینال اصلی از کره جنوبی میارم ایران حسه شیشمی و طالع بینی آسترولوژی هستم چیزی بود درخواست دوستی بزن تا جوابتو بدم

خب این کار چه فایده ای داره؟اینکه میگی از خودت طرفداری کنی منظورمه

برای خودشون اسم و رسم هم میزنن وقتی چهارنفر دیگه هم طرفشونو میگیرن 😂😂😂