2777
2789
عنوان

باز شدن پریودی

129 بازدید | 12 پست

بچه ها من پریودیم دیر ب دیر بازمیشه چیکار کنم زودتر پریود شم ؟؟چه دمنوشی بخورم

همیشه خون میمونه اون تو و با تاخیر میاد واسه همین خونم رنگش کدرهههه و قدیمی

آندومتریوز نداری؟ به نظرم بری دکتر بهتره سونو شو یه دوره داروبگیر خون داخل رحم باعث چسبندگی میشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو باید از یک هفته قبل پریود اصلا سردیجات نخوری توی پریودی حمام نرو توی ماه از بعد پریود تا تخمک گذاری با روغن سیاهدانه ماساژ بده شکمتو و کلا رو بیار به گرمیجات ورزش منظم داشته باش یجورایی اصلاح سبک زندگی کن قول میدم انقد منظم بشه

آندومتریوز نداری؟ به نظرم بری دکتر بهتره سونو شو یه دوره داروبگیر خون داخل رحم باعث چسبندگی میشه

واقعاااااااااا!؟سونو گرافی دادم گفته سالمی مشکلی نداری اما فک کنم رحمممم سرده ؟؟؟؟؟

تو باید از یک هفته قبل پریود اصلا سردیجات نخوری توی پریودی حمام نرو توی ماه از بعد پریود تا تخمک گذا ...

من مطمئن هزار درصدممم رحممم سرده هرروز ظرف که میشورم لباسم خیس میشه و ....اینا همش باعث سردی میشه تغذیه نامناسب

ریزش و موی زائد هم دارم اما آزمایش دادم گفتن سالمی

واقعاااااااااا!؟سونو گرافی دادم گفته سالمی مشکلی نداری اما فک کنم رحمممم سرده ؟؟؟؟؟

آره متاسفانه خون کامل خارج نشه، حالت اکسید میگیره تیره و غلیظ، معمولا شدت خونریزی کمتر میشه با دل درد اینا، باعث آندومتریوز میشه خون میمونه چسبندگی ایجاد میکنه برای بارداری اینام مشکل سازه، خدایی نکرده رفته رفته زیاد بشه از رحم به جاهای دیگه مثل روده اینام میزنه

حالا اینارو نگفتم بترسی فقط چکاپ شو به هوای داروهای گیاهی نمون، اگه رفتی دکتر و گفته مشکلی نیست که هیچی، اما اگه دقیق پیگیری نکردی جدی بگیرش یه دوره دارو بخوری بهتر میشه حالا بعدش که خوب شدی حالا میتونی از دمنوش اینا استفاده کنی

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
آره متاسفانه خون کامل خارج نشه، حالت اکسید میگیره تیره و غلیظ، معمولا شدت خونریزی کمتر میشه با دل در ...

دقیقا پریودیم ۳روزه شده با خون کمممممم گفتم نکنه دارم یائسه میشم

آره متاسفانه خون کامل خارج نشه، حالت اکسید میگیره تیره و غلیظ، معمولا شدت خونریزی کمتر میشه با دل در ...

روش خونگی چی استفاده کنم ؟! خودمو درمون کنمممم!؟قرص مصرف کنم روی روح و روانم تاثیر میذاره

دقیقا پریودیم ۳روزه شده با خون کمممممم گفتم نکنه دارم یائسه میشم

فک کنم آندومتریوز داری میشی حتما پیگیری کن خیلی آسیب میزنه، رفته رفته یائسگی زودرس هم میاره، نمیدونم چند سالته یا بچه داری یا نه اما برای بارداری هم خیلی دردسر ایجاد میکنه! خدایی نکرده پیشرفت کنه ممکنه رحم هم خارج کنن! من چند نفر اطرافم این مشکل رو داشتن واسه همین گفتم، امیدوارم اصلا این مشکل رو نداشته باشی و بری دکتر بگه همه چی خوبه، و با چیزای ساده رفع شه

روش خونگی چی استفاده کنم ؟! خودمو درمون کنمممم!؟قرص مصرف کنم روی روح و روانم تاثیر میذاره

نمیدونم راستش درمان خونگی بعیده، من کسایی که میشناختم سال ها درگیر درمان و دکتر بودن البته برای اونا خیلی پیشرفتا بود اما با دارو هم سخت نتیجه میگرفتن، میگم امیدوارم واسه شما اصلا این چیزا نباشه، فقط گفتم حواست باشه به پیگیری کنی خیالت راحت باشه

من مطمئن هزار درصدممم رحممم سرده هرروز ظرف که میشورم لباسم خیس میشه و ....اینا همش باعث سردی میشه تغ ...

نه آخه سردی ک تو سونو معلوم نمیشه خیلی از مشکلات رحم تو سونو اصلا معلوم نمیشه یه پیشبیند ببند خووو

منم هرچی میرفتم سونو میگفتن همه چی عالی نرمالی تا رفتم تو اقدام به بارداری عکس رنگی دادم دیدم یه لوله بسته شده کلا و باز هم نشد سالها من پریودم قهوه ای و کم بود هیچ دکتری نگفت اشکال داره الانم سه ساله باردار نمیشم فقط پیگیر درمان باش مث ما نشی