2777
2789
عنوان

پارتنر حساس😂

710 بازدید | 31 پست

سلااااام خسته نباشین.

من دانشجوی پزشکی هستم . بعد کلا با هر کس صحبت میکنم برا این خانم خیانت حساب میشه.

من نمیفهمم واقعا چرا خانوما اینطوری میکنن؟؟ چرا فکر میکنه الان من که کارم کلا اجتماعیه با کسی حرف بزنم خیانت میشه؟

باو هر سری که میخوام بیام یه بهونه جدید داره برا گیر دادن. همش دعواس نمیدوم واقعا چیکار کنم

حرف نزن خب الویتت باید پارتنرت باشه اگ میبینی از چیزی داره اذیت میشه تکرارش نکن

هر درسی رو که حاضر نیستی یاد بگیری هی تکرار میشه تا بالاخره یاد بگیریش | عضو رسمی انجمن H_T_A

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چونکه دانشجوی پزشکی هستی و فک کردی خیلی عن خاصی هستی برای همین شاید برا خیلیا کلاس بیای الان من نمیفهمم کسیکه راجب پارتنر میخواد صحبت کنه چرت باید راجب تحطیلات و رشتش بگه؟

چونکه دانشجوی پزشکی هستی و فک کردی خیلی عن خاصی هستی برای همین شاید برا خیلیا کلاس بیای الان من نمیف ...

اصلا ربطی به کلاس ندارهه . من با یکی صحبت میکنم برا مشکلی که داره هست نه چیز دیگه

اصلا ربطی به کلاس ندارهه . من با یکی صحبت میکنم برا مشکلی که داره هست نه چیز دیگه

برو بابا اجتماعیم،بگو لاشییم بگو با یه دختر دلم رضا نمیده باید دورم پر باشه ن ک دانشجوی پزشکیی