2777
2789
پيامبر حديث داره كه من كه پيامبرم نميدونم اين قدم. كه برميدارم زنده هستم يا نه

اولا که بعضی احادیث ما جعلی هستند و مستند نیستند

بعد اینکه اجنه از اینده خبر دارند تا حدودی 

من خودم خانمی که موکل رحمانی داشت ایندمو گفت و دقیقا همون شد بعد از چهارسال مو به مو

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره

متاسفم برای کسایی که مشکل این دوستمون به به خنده و مسخره بازی میگیرن . هنوز بلا سرتون نیومده که به هر ریسمانی برای نجات چمگ بندازین . یاد بگیرین اگر در مورد چیزی اطلعاتی ندارین یا نمیتونین خودتون رو جای طرف مقابل بزارین سکوت سکنین چون زمین گرده سرتون میاد .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما در مورد چله بری چیزی شنیدی میگن طرف بهش چله افتاد بچه دار نمیشه یا اینکه ازدواج نمی تونه بکنه

سلام بله منم چله روم افتاده بود وبچه دار نمیشدم چله بری کردم ۴۰روز بعد حامله شدم

خدایا شکرت

سلام, مامان من چندسال بود که بهشدت مریضی روحی روانی شده بود, حتی چندبار شوک الکتریکی بهش میزدن, باز خوب نمیشد.. یکی آدرس یه آیینه بین رو داد گفت برید پیشش شاید برای مادرتون جادو کردن.. گفتن باید یه بچه نابالغ تووی آیینه نگاه کنه, من اون موقع کوچیک بودم,, آیینه رو جلوم گرفتن ,تووی چشم راستم دیدم که یه پیرمرد بیل روی دوشش هست وداره میره داخل خونه اش ,,خونه اش کنار یه حسینیه برد که داشتن تعمییر میکردن و من حتی خاک وآجرها رو هم تووی آیینه میدیدم.. البه من اون پیرمرد رو میشناختم ولی نمیدونستم چیکاره هست,, بعدا فهمیدم که اون واسه مردم جادو میکنه,, خلاصه از همون روز حال مادرم خوب شد و دیگه نه قرص  و نه دکتر اعصاب رفت..

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

به جاش تاپیک بزن که چی میدونم واست دعا کنن ملت آخه آیینه بین؟ اصلا میخوای شماره کارتمو میدم پول بر ...

حرفت قشنگ نیست، انقدر مشکلات زیاد شده، مردم مجبورن، من دو ماهه خواهرم گم شده یا دزدینش،. هر جایی که میدونستیم و رفتیم، دو ماهه روز و شب فقط داریم دعا میکنیم، مجبوریم یه آینه بین پیدا کنیم تا ببینیم خواهرم کجاست بتونم پیداش کنم، میگذره تا بفهمی زندگی بالا پایی زیاد داره