2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به جاش تاپیک بزن که چی میدونم واست دعا کنن ملت

آخه آیینه بین؟

اصلا میخوای شماره کارتمو میدم پول بریز انقد آینده خوبی واست میبینم که حظ کنی

قول میدم از توی آیینه دشوری نبینم  

من در نی نی سایت:    
ی وقتایی ادم میدونه ک دارن دروغ تحویلش میدن  اما برای چند دقیقه ب این دروغا محتاجم

شما در مورد چله بری چیزی شنیدی میگن طرف بهش چله افتاد بچه دار نمیشه یا اینکه ازدواج نمی تونه بکنه

شما در مورد چله بری چیزی شنیدی میگن طرف بهش چله افتاد بچه دار نمیشه یا اینکه ازدواج نمی تونه بکنه

آره ی چیزایی شنیدم

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید
زندگیم رفته لب تیغه

ببخشید امضای شمارو نگفتما ناراحت نشید ازم😕 امضای گلی هستمو گفتم😉 انشاالله هرچه سریعتر مشکلاتتون حل بشه، من خودم به این کارا اعتقاد ندارم حتی نظرم اینه که اگه برم پیش این اشخاص خدا درای رحمتشو به روم میبنده ولی واقعا تو بعضی شرایط ادم دوس داره الکی هم بوده یکی بهش امیدی نشونه ای چیزی بده

ی وقتایی ادم میدونه ک دارن دروغ تحویلش میدن  اما برای چند دقیقه ب این دروغا محتاجم

اینجوری نگو قهر خدا میرسه . خدایی که همه زندگی ماها توی دستش هست به خدایی خودش قسم خرده که بنده های من با دل شکسته پیشم بیان دست خالی بر نمیگردونم دنبال یه مشت دروغی !!

توکل کن به اون خدایی که جز خیر برای بندهاش نمیخواد . مطمین باش همه توی زندگیهاشون بحران دارن یا خواهند داشت .دعا کن از ته دلت مطمین باش دیر و زود داره سوخت و ساز ندارا

به جاش تاپیک بزن که چی میدونم واست دعا کنن ملت آخه آیینه بین؟ اصلا میخوای شماره کارتمو میدم پول بر ...

😔 برام دعا کن 

خیلی خستم

به جاش تاپیک بزن که چی میدونم واست دعا کنن ملت آخه آیینه بین؟ اصلا میخوای شماره کارتمو میدم پول بر ...

بامزه نبود حرفت...کسی که دلش شکسته و میخواد قوت قلب بگیره رو نباید اینطوری بگی بهش عزیزم...گاهی لازمه ایین بینو فالگیرو هر دروغ دونگی تا امیدت شعله بکشه

اینجوری نگو قهر خدا میرسه . خدایی که همه زندگی ماها توی دستش هست به خدایی خودش قسم خرده که بنده های ...

ان شاالله. خیلی برام دعا کن 😔🙏

منو مسخره نکنید فقط برای حل مشکلم دعا کنید 

عزیز من مشکلت با اینه بینو فالگیرو رمال چندین برابر میشه حل مشکلت تو نماز اول وقت از تهه دل و دعا بعد از نمازه جای دیگه ای نگرد که این ره که تو میروی به ترکستان است...

نماز شب هم دست کمی از معجزه نداره به قول اقای بهجت بزرگمرد معنوی گوی سبقت را ربودند نماز شب خوانها اما مخفیانه

هرچی میخوای تو همین دوتا هستو والسلام

زن ظریفه نه ضعیفه.....ضعیف اون مردیه که دودقیقه نمیتونه چشمو دلشو نگه داره