2789
عنوان

ترک گهواره

155 بازدید | 14 پست

بچها من نوزادم۶ماهش

اصلاااااا دلم نمیخاست گهواره یا پتویی بشه ولی طبق تجویز اشتباه دکتر گفت کولیک داره(که نداشت)گفت تابش بده

خب الانم عادت کرده حتی رو پا نمیخابه داخل بغل خودمم نمیخابع فقط فقط گهواره و پتو تاب دادن

منم کتفم اسیب دیده یعنی موقع تاب دیگه از شدت درد کفری میشم

چکار کنم؟چطوری ترک عادتش بدم؟

باهاش بازی میکنم خسته خسته خسته هم هست از شدت خواب روی زمین اینقدر قلت میزنه ولی باز نمیخابه باااااید تابش داد

رو پا نمیخوابه؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی طول میکشه عادت کنه؟اخه چندباری امتحان کردم خیلی گریع کرد

من تقریبا از همون شیش هفت ماهگی اینکارارو کردم دقیق یادم نیست چقدر طول کشید تا عادت کنه الان یه سالو رد کرده بدون گهواره و تکون میخوابه

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
من تقریبا از همون شیش هفت ماهگی اینکارارو کردم دقیق یادم نیست چقدر طول کشید تا عادت کنه الان یه سال ...

خدا از دهنت بشنوه🥲من گفتم واکسن شش ماهگی بزنه دیگه دست به کار میشم ولی اعصاب صبر زیاااادی میخاد😢

ای جاااااان🥲🥲🥲🥺🥺🥺یبار اگه بتونی کنترل کنی هم اونو راحت میکنی هم خودتو

حتما باید همینکار کنم چون دلم واسه خودش میسوزه عادت کرده همش یکی تابش بده اینجوری خابش بیاد سریع میخابه