2777
2789
عنوان

یکی به دادم برسه واویلا😭😭😭😭

143 بازدید | 7 پست

یه ماه دیگه میرم توی ۳۱ سال و مجردم

قیافم بیبی فیسه کسی باورش نمیشه ۳۱ باشم نهایتا ۲۴ اینا میخورم

تا دو سال پیش چهره ام خیلی زیبا بود همه بهم میگفتن وای چقدر خوشگلی😐😂😭

ولی اتفاقایی برام افتاد همش موندم تو خونه و همش هله هوله میخوردم دلخوشیم خوردن شکلاته و کیک شکلاتی و ایناست ، ۱۵ کیلو اضافه وزن پیدا کردم قیافه و هیکلم داغون شد

الان آرزومه دوباره وزنم کم بشه این ۱۵ کیلو آب بشه ولی اتکیزه ای ندارم، دوست و اشنایی ندارم جایی نمیرم برو همین میگم که چی بشه، نمیتونم دست از خوردن بردارم

از طرفی موهام از ۲۴ سالگی سفید شدن ارثیه و الان نصف موهام سفیده

خیلی هم بدتیپم مانتو گشاد با شلوار گشاد میپوشم اصلا داغوووووون

نمیدونم با خودم چکار کنم کمکم کنین توروخدا😭😭😭 اراده هیچیو ندارم

تازه این یه بخش کوچیکی از مشکلاتم بود، میخواستم مهاجرت کنم داشتم زبان میخوندم و خیلی کارای دیگه کردم یهو همه چیو ول کردم نشستم کنج خونه دیگه اراده وانگیزا هیچیو ندارم هی سنم میره بالا به هیچکدوم از اهدافم نرسیدم

هنوز شاغل هم نیستم برای ازمون استخدامی میخوندم اونم ول کردم مگه بااین روحیه میشه درس خوند؟

ازدواج هم خیلی خیلی بعیده که بکنم بخاطر اوضاع خودم و خانوادم

برم بمیرم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونجور ک یهویی نیومدن پس قدم ب قدم باید درستشون کنی

مهم ترین بخش اینه بری باشگاه و اروم اروم

کاراتو درست کنی

بیکاری و خونه بودن یکی از مهم ترین بخش شکستت محسوب میشه

اینو درست کنی مابقیش اوکی میشه

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند.تو زندگی لحظات خوب و بد داریم،که فک میکنیم سخت ترین لحظاتن،باور کنید هیچ کدوم نمیمونن و میگذرن،قدر داشته ها،پدر و مادر،برادر و خواهر،دوست و فامیل رو بدونیم،با ادمایی ک باهامون خوبن بی نهایت خوب باشیم،همیناست که میمونه مگه چقدر عمر میکنیم؟عمری که یه ثانیه بعدش معلوم نیست،اگر کسی بدخلقه و باهاتون نمیجوشه،باهاش بد رفتار نکنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید چون ما از شرایط و مسیر زندگی اونا خبر نداریم شاید تو باتلاق خودش غرق شده،چیزایی هست که در موردش نمیدونیم،جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه،توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشمون باید نشون داده بشه وگرنه توی خوشی و خرمی که همه خوبن و قابل احترام،هیچ وقت توی این لحظات کسی رو خراب نکنین،بدشو نگید،هر چیزی رو ب زبون نیارید،خط قرمزا،حساسیت ها و راز های طرفو روی دایره نیارید همونجور که برای خودتون دوس ندارین،خودشون پشیمون میشین،پول در بیارید،پس انداز کنید،توی زندگی خیلی بکارتون میاد پس انداز و رزق حلال ادمو بالا میبره،اما براش انسانیتتو زیر پا نزار وباعث ضایع شدن حق کسی به اندازه یک ریال نشو،بابت پول غصه نخور، اما تمام تلاشتو برای بدست اوردن و نگهداریش بکن،حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه،یوقت چنان غرقش بشین ک زندگی و عزیزتر از پول ها رو یادت بره،راه حفظش خرید اول مسکن،طلا،دلار و خودرو هست ،راه افزایشش کار کردن،سرمایه گذاری و درست خرج کردنه،به خودت برس و خوش پوش باش، ادم تمیز و مرتب با دندان های تمیز و بوی خوب و با کفش های بدون لک و لباس های خوش رنگ همراه لبخندو همه دوست دارن و شیک بودن گرون بودن نیست ، شیک یعنی چیزی رو بپوشی که خودتو توش میبینی و بهت بیاد و به دلت باشه،کتاب بخونید رمان ، تاریخ و بیهوده وقتتو هدر نده با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو تفریح زیاد کردن موافق نیستم چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامون،مسایل روز،تلفن های هوشمند،بازار، اجناس،اونچیزی ک توی زندگی خودت و اطرافیانت بهشون میپردازن بالا ببر اگر تا اینجا خوندی خوشحال میشم برای ارامش اول دل خودت و بعد دل من یه صلوات بفرستی،ممنون🌹

همونجور ک یهویی نیومدن پس قدم ب قدم باید درستشون کنیمهم ترین بخش اینه بری باشگاه و اروم ارومکاراتو د ...

باشگاه نزدیکمون نیس😭 اصلا نمیدونم اینجاها کجا باشگاه هست، ما ۵ ساله اومدیم این منطقه ، قبلش باشگاه نزدیک خونمون بود همیشه میرفتم هعیییی