من هیچ راهی جز جدایی ندارم ب شدت ادم عصبی بی ادب بی مسئولیتیه واقعا خیلی حالم بده مراحل اخر جداییم یازده ماه باهم زندگی کردیم بنظرتون ی روز میاد بتونم کنار بیام و باز عاشق شم خیلی حالم بده😭😭😭😭😭😭😭😭کسیو دیدین بعد طلاق تونسته باشه ازدواج کنه باز و خوشبخت شه؟۲۶سالمه بچه ندارم
آنچه قسمتت باشد از کنارت نمی گذرد🙂🌸به خدا اعتماد کن😍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ی گزینه و مرحله از زندگیه ولی ادامه داره و تموم نمیشه
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
خانوادم میگن اگ از روی جنازمون رد شی میزاریم برگردی پیشش
خوشبحالت قدر خونواده تو بدون ، از این مرد سمی جداشو و پشت سرتم نگاه نکن مطمئن باش خوشبخت میشی درآینده یه مرد واقعی سرراهت قرار میگیره فقط تو انتخابت دقت کن و صبور باش