2777
2789
به خواستگارم گفتم ۱۴تا ولی هنوز بله برون نکردیم بنظرتون میتونم به خواستگارم بگم میخوام تحدید نظر ک ...

چرا گفتی؟ خودشیرینی کنی؟ بگن چقد قانعس؟

بگی ممکنه فک کنه قدرت تصمیم گیری نداری 

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به طرفت بستگي داره.من و خواهر شوهر هم زمان ازدواج كرديم.من با مدرك دكتري ر با شغل رسمي با همسرم كه همكار بود ازدواج كردم.مهريم رو خودم ١٤ انتخاب كردم.خواهر شوهرم ٥٠٠ تا بود.الان داره طلاق مي گيره و از مهر ش گذشته

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد

عزیزم 14سکه پرداختش واسه آقایون راحته

من الان مهرم 114تاس ولی انقدر شوهرم خوبه اصلا مهریه دیگه برام مهم نیس

ولی خدایی نکرده اگه توزندگی به مشکل بخوری بامهریه14سکه،راحت طرفت طلاقت میده ودستت به جایی بند نیس

به خواستگارم گفتم ۱۴تا ولی هنوز بله برون نکردیم بنظرتون میتونم به خواستگارم بگم میخوام تحدید نظر ک ...

میتونی یه نصف خونه و یا هر چیزی رو بهش اصافه کنی که حرفت برا ۱۴ تا دوتا نشه

یا یه مقدار طلا

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چند تا راضی هستی

20 مثقال طلا تقریبا اندازه 9 تا سکه است. اره 14 ساله ازدواج کردم. هرچی  خریدیم خونه و ماشین شریکیم.البته زندگی بالا و پایین داره. طبیعیه یه روز داشته طلا خریده یه روز نداشته من کمکش کردم یا حتی طلا فروختم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

اشتباه کردی تونظر دادی،بنداز گردن پدر مادرت اونا بگن رسممون همون 114تاس،مثلا دخترمون ازخودش یه حرفی زده😉

من خودم هیچ اعتقادی به مهریه بالا ندارم. مهم مهر و محبته که باید تو زندگی باشه. حالا اگه این محبت نباشه مهریه ات هر چقدرم باشه ضامن خوشبختیت نیست. من که اصلا به خاطر مهریه ام پشیمون نیستم خدا رو شکر

بستگی ب طرفین و توافقشون داره

ولی من ب شخصه متنفرم از اون لحظه ک سر مهریه چونه میزنن و کم و زیاد میکنن.

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

من با مهریه زیاد مخالف مهریه یه کادو هست و نشانه صداقت وقتی پسر تو جیبش فقط شپش داره میاد میگه مهریه 500 سکه این نشونه خالی بندیه. مهریه وقتی وصع شد که عربا زن رو خرید و فروش می کردن یا ارث می بردن یا به زور. این قانون وصع شد تا یه احترامی برا زن قایل شن. ولی مهریه بالا واقعا مشکل داره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
عزیزم 14سکه پرداختش واسه آقایون راحته من الان مهرم 114تاس ولی انقدر شوهرم خوبه اصلا مهریه دیگه برام ...

اگه خدای نکرده بحث طلاق بیاد وسط دیگه انقدر خانم رو اذیت می کنن که از خیر مهریه اش بگذره. من دختر داییم مهریه اش زیاد بود ولی موقع طلاق انقدر شوهرش اذیت کرد که از مهرش گذشت و خودش رو راحت کرد