2777
2789
عنوان

انرژی زنانه چیه

170 بازدید | 20 پست

کسی میتونه اینو توضیح بده!؟ک دیقن ب چی میگیم انرژی زنانه !؟معمولا از نتایجش و علاعم وجودش میگن ک خب سرزندگی و شادیه و راحتی توزندگیه.اما خودش چیه!؟ایا انرژی زنانه هم مثل باقی انرژی ها سیستم و قانون عملکردی خاص خودشو داره!؟!مثلا میگیم فلان انرژی در فیزیک اینجوری عمل میکنه ایا انرژی زنانه هم اینجوری هست!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال حالا چرا باید همه مثل هم باشیم

من حس میکنم اونجوری که باید انرژی زنانه ندارم خیلی منطقی و دودوتا چهارتا زندگی میکنم ولی حس میکنم بخوام خودمو عوض کنم انگار که دارم نقش بازی میکنم و ادا درمیارم...

بالا بودن انرژی زنانه به معنای اینه که رفتارهای زنانه و ظریف داره

خب رفتار زنانه و لطیف نتیجشه.خودش چیه...خود اون انرژی فرمش وماهیتش چگونه هست.مثلا برای انرژی مردانه اینوکامل میشه توضیح داد ک انرژی مردانه ب عمل گرایی و فیزیکی بودنش و سرسختیشمعروفه

اما انرژی زنانه چطوریه دیقن!؟

حرکات زمخت و مردانه از خودش نشون نمیده البته نه به معنای لوس بودن

اینا نتیجه بودن انرژیه ...من خودشو میگم خود انرژیه برام جالبه ن کارهایی ک میتونه انجام بده

خب رفتار زنانه و لطیف نتیجشه.خودش چیه...خود اون انرژی فرمش وماهیتش چگونه هست.مثلا برای انرژی مردانه ...

انرژی زنانه یعنی اینکه بودن تو کفایته

انرژی زنانه به بودن معروفه

بیخیال حالا چرا باید همه مثل هم باشیممن حس میکنم اونجوری که باید انرژی زنانه ندارم خیلی منطقی و دودو ...

نمیدونم من ادمیم ک نتایج برام مهم نیستن،ماهیت وچیستی ها برام مهمن

مثلا بمن بگن ی قوری داریم ارزو براورده میکنه من نمیرم ارزو کنم میرم ببینم جنس قوری از چیه و از کجا اومده

منظورم از سوال این نیست که میخوام داشته باشمش.خود انرژی زنانه برام جالبه ن کارایی ک از دستش بر میاد

بودن...قشنگه ولی گنگه چرا...

خودش یه دنیانیه برای خودش

یعنی اینکه قرار نیست یه کار خاصی بکنی تا دوست داشته بشی همین که به دنیا اومدی ارزشمندی

بودن در انرژی زنانه یعنی اینکه قرار نیست خیلی زور بزنی

باید در جریان باشی آزاد و رها تا شدن ها برات اتفاق بیفته

در انرژی مردانه عمل گرایی بالا دیده میشه