2777
2789
عنوان

لعاب برنج

149 بازدید | 7 پست

سلام دوستان میخواستم بدونم ایا میتونم لعاب برنج رو تو شیر خشک نی نیم قاطی کنم بخوره ؟یکی از دوستام اینکارو میکرد میخواستم نظر شمام بدونم مثلا یه درجه لعاب برنج دو درجه شیر

اصلا لعاب خاصیتی داره

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاطی نکن. لعاب برنج رو می تونی به عنوان اولین غدا شروع کنی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بریز اشکالی نداره نریزی هم اشکالی نداره همون لعاب بده بهتره بچت چندماهشه

6 روزه وارد 5 ماه شده

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
قاطی نکن. لعاب برنج رو می تونی به عنوان اولین غدا شروع کنی

بهش شیره ی بادوم هم میدم از فردا هم فرنی و کم کم از ترکیب هر سه در روز میخوام بدم

یه کمی زود نیست برا غذا. اگه مجبور نیستی یه کمی دست نگه دار. من خودم مجبور شدم زود غداخورش کنم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
یه کمی زود نیست برا غذا. اگه مجبور نیستی یه کمی دست نگه دار. من خودم مجبور شدم زود غداخورش کنم

منم به دلایلی مجبورم واقعا و اینکه رفلاکس هم داره