2777
2789
عنوان

رمان معرفی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ ایرانی دوس داری بامداد خمار، عشق و عطش، با من از زمان حرف نزن خیلی خوبن مخصوصا با من از زمان حرف ...

باشه قربونت بشم مرسی😘،خارجیه هم اگ اوکی بود میخونم

حصار تنهایی من😶😶

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

به چال گونه های توضمادویکارنیم تاجشوگارشاه نشین عمارت دلگشاهخرمن ماهلیلیانآناشیداینا رو بخون بفهمی ر ...

رمان راز الود و معمایی و جنایی معرفیوکننمن

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
من دارم آتش بدون دود میخونم عاشقانه نیست ولی قشنگه سمفونی مردگان و خوندی ؟

من تازه سمفونی مردگان رو تموم کردم تاپیک آخرم تحلیلشه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

پیش خوب کسی اومدی از 16 سالگی رمان خوندم الان چند تا بهت معرفی میکنم باهاش عشق کن آبکی لبکی نه ها از این قلم قوی ها

یکی از نویسنده های مورد علاقه ام که به شدت عالی مینویسه مرجان فریدی هر جا هر رمانی ازش دیدی بخون ضرر نمیکنی .

دختر کوچه درختی

شالوده عشق

ارس و پریزاد

از کفر من تا دین تو

رمان های شادی موسوی رو هم صد در هزار بخونم مثلا

ویکار

تاج بلورین

دلکش

..........

ضد نور

صبح که بیاید ( بی نظیر)

تومار زهرا اجرمندیا

تب تند پیراهنت من میمیرم برای سید عماد و محیا رمان مذهبی طور نیستا بخونش حتما

دژخیم

مجنون تمام قصه ها در مورد معین و حریر

فوگان

دستان

اغواگر بهرام بهار

میرا در مورد حسین و آمین

نیلوفر آبی محشررررر

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

جدایی نقی از هما با وساطت ارسو

این که رمان نیست

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

به چال گونه های توضمادویکارنیم تاجشوگارشاه نشین عمارت دلگشاهخرمن ماهلیلیانآناشیداینا رو بخون بفهمی ر ...

میدونی داخل رمان اناشید اونجایی که زن امیر حافظ شیما گفت من حامله ام چقد حرصصص خوردم یا اونجایی که امیرحسین از خارج برگشت