2777
2789

همسرت و دوست داشته باشی اصلا طاقت اینکه دلش بشکنه و ناراحت بشه نداشته باشی( چون ادم خوبیه و دوست داره ) حتی نتونی باهاش دعوا و بحث زیاد کنی ولی در خفا بهش خیانت کنی با یه شخص همشم عذاب وجدان داشته باشی

این یعنی دوسش داری که نمیتونی دلش و بشکنی

یا چون ادم خوبیه نمیتونی دلش و بشکنی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اون لحظه معلوم نیست چه فعل و انفعالاتی پیش میاد چه کمبود وخلا هایی داره حتی شاید به خطر اضطراب و استرس متاسفانه سمت این کارها میرن یه عده ولی راه توبه باز هست وخداوند میبخشه . بلکه میشه بخشید میشه دوباره عاشق شد

مثلا از چی میاد

هر گناهی هر اشتباهی هر لغزشی راه برگشت داره این نیست که بگیم نباییید این کارو میکرد بالاخره انسان حتمی الخطاست هست. ولی باید از اشتباهش درس بگیره تا به کمال و رشد برسه

هر گناهی هر اشتباهی هر لغزشی راه برگشت داره این نیست که بگیم نباییید این کارو میکرد بالاخره انسان حت ...

ذات انسان تغییر نمیکنه

یه مدت نقش انسان خوب بازی میکنن همیننن !

ذات انسان تغییر نمیکنه یه مدت نقش انسان خوب بازی میکنن همیننن !

ذات همه انسانها ذات خداوند هست وروح منتها باید از اشتباهات درس گرفته بشه اگه درس نگیرن مدااام تکرار میشه به شکل های مختلف تا براشون درس بشه. هر آدمی هم که مطمئن باشه به خودش که من در آینده هیچ اشتباهی نمیکنم داره خودشو برای چالش و اشتباه آماده میکنه

همون که دوستمون گفت ارامش و زندگی الانشو دوست داره نمی خواد اینا رو از دست بده . همیشه یه خونه که توش پر از امید و بچه و یک نفر که تا ابد دوست داره خیلی قشنگه ، رابطه با نفر دوم موقتی و این که میتونه متغییر باشه و ثبات نداره.هیچ کس دوست نداره یه حس همیشگی رو بخاطر یک لحظه از دست بده پس پنهان کاری میکنه

ذات همه انسانها ذات خداوند هست وروح منتها باید از اشتباهات درس گرفته بشه اگه درس نگیرن مدااام تکرار ...

من اسمش رو اشتباه نمیزارم انتخاب میزارم !

ادم باید برای بعضی کارها با قاطعیت باید بگن اون کار رو انجام نمیدن و انجامش ندن !

اگر هم زدن زیر حرفشون بخششی نباید در کار باشه

همون که دوستمون گفت ارامش و زندگی الانشو دوست داره نمی خواد اینا رو از دست بده . همیشه یه خونه که تو ...

اگه بچه ای نباشه شرایط طلاق باشه با نفر دومم تشکیل زندگی در انتظارت باشه ولی باز نتونی رهاش کنی چی؟