جوجهرنگی7134 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 2445 عنوان رانندگی 375 بازدید | 35 پست من یاد نمیگیرم آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم الان جلسه ۱۰ مم ولی اصلن دقت نمیکنم و عجله دارم همش چیکار کنم 😔😔 یکشنبه هفته دیگه امتحان دارم با افسر 1404/11/01 | 17:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_طلایی_بلا3 عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 2519 سعی کن عجله نکنی!!پاتو از رو کلاچ سریع برمیداری؟ اگر ماشین دنده ای دارین به بابات یا مامانت بگو کنارت بشینن
پگاه_1372 عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 416 کلاس خصوصی بردار جدا از کلاس های آموزشگاه با یکی از مربی های آموزشگاه که تجربه بالایی داره کلاس بگیر
دربندمیرزا عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 753 باید کلی کلاس اضافه بری تا راه بیفتی من اندازه پول ثبت نام پول کلاس اضافه دادم😂
bluemoonlight عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 120 منم اینجوری بودم ۴ بار رد شدم چندبار کلاس برداشتم اخرشم با گریه افسر قبولم کرد😭 دیر یا زود بالاخره قبول میشی نگران نباش
izenit عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2351 طبیعیه ب خودت سخن نگیر سعی کن نفس عمیق بکشیو بدون عجله کارتو انجام بدی ... کلیپای رانندگی ببین سعی کن اجراشون کنی .. نشد نهایت کلاس اضافه برمیداری.. نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
جوجه_طلایی_بلا3 عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 2519 پارک دوبل اگر خوب انجام بدی از همش مهمتره بقیه رو بهترین نحو انجام پارک دوبلت بد باشه ردی
12arezoyekhob عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 4216 با ماشین خودتون اگه دارین هروز تمرین کن اگه احساس میکنی هنوز امادگی امتحان نداری یکم عقب بنداز
جوجهرنگی7134 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 2445 باید کلی کلاس اضافه بری تا راه بیفتی من اندازه پول ثبت نام پول کلاس اضافه دادم😂 جدی😔😔😔
جوجهرنگی7134 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 2445 سعی کن عجله نکنی!!پاتو از رو کلاچ سریع برمیداری؟ اگر ماشین دنده ای دارین به بابات یا مامانت بگو کنار ... ماشین مون پارس با اون تمرین کنم خوب میشه رانندگیم؟ شوهرم میگه با پراید باید تمرین کنی با اینا بشینی یاد نمیگیری
جوجهرنگی7134 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 2445 با ماشین خودتون اگه دارین هروز تمرین کن اگه احساس میکنی هنوز امادگی امتحان نداری یکم عقب بنداز ماشین مون پارس هه شوهرم میگه با پراید باید بری یاد بگیری
جوجهرنگی7134 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 2445 پارک دوبل اگر خوب انجام بدی از همش مهمتره بقیه رو بهترین نحو انجام پارک دوبلت بد باشه ردی پارک دوبلم خوبه مثل قفل ۱ فرمونم بده پارک دوبل هامم یکیشو خوب پارک میکنم یکی دیگه دیدی بد پارک کردم. از استرس شب ها خواب ندارم
جوجه_طلایی_بلا3 عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 2519 ماشین مون پارس با اون تمرین کنم خوب میشه رانندگیم؟ شوهرم میگه با پراید باید تمرین کنی با اینا بشینی ... ماشین ماشینه اگر فرمونش هیدرولیک نیست اوکیه اگرنه یکم فرق داره ولی مشکلت احتمالا همون کلاچ و اینا هست بهتر میشه