2777
2789

برف میاد؟

کاربر 4۰۱ تعلیقی هزارررررمین بارممممممم کاربر النا ام پس از مچ گرفتن الکی و احساس زرنگی پرهیز کنید .یک معترض به قوانین سایت اقایون نه ریپلای کنن نه تو تاپیک های من شرکت کنن نه درخواست دوستی بدن . برای تفریح میام اینجا و حوصله جنجال و بحث ندارم بنابراین اگر جواب ندادم حق با شما نیست فقط حوصله توضیح ندارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا میخواد برف بیاد. برفای ما میاد سمت شما. گوارای وجودتون 😂😉

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

من صبح میخواستم برم سرکار کوچه برف بود ماشین ترسیدم روشن کنم با اتوبوس رفتم سگ لرزه میزدم😂

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

دیشب اومده

دیشب که خیلی کم بوده. روی زمین ننشسته. برف درست و حسابی

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.