2777
2789
عنوان

بهم اینجوری گفت

204 بازدید | 15 پست

نزدیک یه ماهه تو رابطه ایم هردومون دانشجوایم و تهش دو سه سال دیگه شرایط ازدواج داریم. من گفتم واسم رابطه جدی مهمه چون نمیخام الکی وقت بذارم.. از اولشم بهم نگفت ازدواج میخاد ولی میگفت رابطه جدی میخام و وقتی اینو گفتم گفت واسه من فرقی نمیکنه اگه تو رو خوشحال میکنه منم اوکیم با ازدواج و پای حرفمم هستم... گفتم انگار داری بهم لطف میکنی اینجوری!!گفت نه اصلا اینطوری نیست و اینا

بدرد نمی خوره واسه من مهم نیست یعنی چی

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوش خیالی

تهش در حد سرگرمی باشی واسش، پسرا خییلی سخت زیر بار ازدواج میرن وقتی بهت اینطوری گفته یعنی میخواد فعلا نگهت داره و نذاره بری ک تنها بمونه.

80 درصد پسرا دوس دخترشونو نمیگیرن

اینا قصد ازدواج دارن ولی با دوست دخترشون نهحالا به عنوان سرگرمی نیگا کن این رابطه روبعد خواستگار خوب ...

منم از همین حس بد میگیرم و بهشم گفتم همین حرفتو... گفتش من الان خدا هم باشه تا شرایط و شغلم درست نشه نمیتونم به ازدواج فکر کنم

حالا فعلا یک ماهه کم کم سو استفاده هاشم شروع میشه دیگ همه پسرا تو دوستی رابطه میخوان، بکش بیرون از ا ...

چطور خیلیا به ازدواج میرسن خب؟ الان که سنتی کم شده...

هربار خواستم تموم کنم یجوریی قانعم کرده تاالان

منم از همین حس بد میگیرم و بهشم گفتم همین حرفتو... گفتش من الان خدا هم باشه تا شرایط و شغلم درست نشه ...

چقدرم هی میگن شرایط دیگ حالم بهم خورد اینابخدا بهونس

یارو قصدش خوب باشه حتی شرایطش اوکی نباشه میاد یه نشون میکنه بعد چندسال که اوکی شد ازدواج و...

اینا همش حرفه

چطور خیلیا به ازدواج میرسن خب؟ الان که سنتی کم شده... هربار خواستم تموم کنم یجوریی قانعم کرده تاالان

ببین الان 99 درصد تو رابطه ان، ولی شاید 1 درصدشون به ازدواج ختم بشه، پس احتمالش خیلی کمه، دوما شما الان یکماهه طرفو میشناسی اصلا نمیشه شناخت کافی پیدا کرد.

از این حرفا قطعا معلومه ک رابطه رو جدی نمیبینه، شما خودت وقتی درون یه چیزی هستی نمیتونی واقعیت هارو کامل ببینی چون احساست درگیره. وقتی بیشتر بگذره بیشتر وابسته میشی و از لحاظ روحی ضربه میخوری از درس و دانشگاهت میمونی. اگم رابطه داشته باشین ک دیگ هیچ اینجوری ایندتم خراب میکنی.

هرجور شده تمومش کن، اصلا چ نیازی ب اینکه واسش توضیح بدی تا بخاد قانعت کنه ب الله قسم پسرا وقتی بخان تموم کنن خودتم تیکه تیکه کنی از حرفشون عقب نمیکشن و کلا بلاکت میکنن از همه جا

ببین الان 99 درصد تو رابطه ان، ولی شاید 1 درصدشون به ازدواج ختم بشه، پس احتمالش خیلی کمه، دوما شما ا ...

خودمم واقعا خیلی شده خواستم تموم کنم ولی دیشب بهم میگفت تو یه نشونه ازم بگو یه چیزی بگو دیده باشی که منم مثل خودت نیستم و دنبال سرگرمیم و اینا... و چیزی نبود که بگم.. خیلی دلم میخاد یجورایی مطمئن بشم بعد رد کنم که بعدا حسرت نخورم