2777
2789

از نظر مالی اوکی ام سنم سی و چهار اعصابم ولی ضعیف همه میگن بچم تنها اذیت میشه راستش خودم خیلی دلم بزا بچم میسوزه تنها میبینمش دو سالش نیست هنوز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان؟

تو این شرایط؟

دلت برای اون بچه نمیسوزه؟چی میخوای جوابشو بدی تو اینده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
واقعا فکر میکنی خواهرو برادر همراه و همدل میشن براهم؟ هر تک بچه ای دیدم خوشبخت و با ارامش روان کامل ...

همه میگن تک فذزندی خوب نیست برادرزاده من نوزده سالشه ناراحته چون خواهر برادر نداره نمیدونم چه کنم موندم

حیف بدن نیست صرف بچه بشه و آسیب ببینه با بارداری

آخه مسیله اینکه من یکی اوردم همش نگران تنهایی بچمم نمیدونم چه کنم یه بار میگم بیارم یه بار میگم ول کن کی حوصله بارداری نوزادی دوباره داره بعد میگم بچم چیکار کنه تنها من و باباش مردیم از طرفی خودم پدر مادر ندارم خواهر و برادر دارم بدرد من نخوردن من فقط بدردشون خوردم