بچه ها من یه دوستی دارم که واقعا زیباست چشمای کشیده و درشت مشکی و مژه های پر و پوست عالی و سفید و لبای خوش فرم قلوه ای با رنگ طبیعی قرمز و بینی متناسب و ابرو های تقریبا پر خوش فرم و ... کلا چهره زیبایی داره و زورم ازین میاد که من ۲۴ ساعت افتادم داخل مطب پوست و به خودم می رسم ... اون حتی اصلاح هم نمی کنه دست به هیچ جای صورتش نزده و نچراله یادم یه بار رفته بادم مراسم یکی از اقوامشون فوت کرده بود و چون گریه کرده بود صورتش یه حالت میکاپ مانند گرفته بود و فامیل های دخترشون ازش چشم بر نمی داشتن با این حال که هیچوقت میکاپ هم نمی کنه واقعا چرا ؟ و خیلی هم باهوش امتحان فیزیک یه ربع قبل کلاس می خونه نمرش بالا میشه و یا همون موقع کتاب باز می کنه ۵ دقیقه می خونه بعدم کنفرانس میده همه فک می کنن عین سگ درس می خونه اما فقط فیلم و سریال می بینه آزمون های قلمچی رو بدون اینکه بخونه تراز برتر می شد خیلی هم مهربون و خوش اخلاقه و تو دیدار اول اکثریت خیلی وایب خوبی ازش می گرن خوش صدا هم هست انقدر فیلم دیده که عین بلبل انگلیسی حرف می زنه با لحجه و صدای عالی یه بار یه پسره رو صداش کراش زده بود و ولش نمی کرد و یادمه حتی یه کادوی ۱۰۰ میلیونی براش فرستاده بود و چون آنلاین باهاش آشنا شده بود دیگه حوصله پسررو نداشت بلاکش کرد انقدر پسره التماسش کرد که نگو مگه میشه ؟ واقعا چرا ؟ واقعا افسردگی گرفتم