2821
2789
عنوان

خیانت من😔😭

808 بازدید | 33 پست

بیاید بهم فحش بدین ولی واقعا نمیخواستم اینجوری شهههه،😔سه ساله زیر نظر خونواده باپارتنرمم تازه جواب مثبت دادیم ولی سه ماهه یکی دیگه ناخواسته وارد زندگیم شده پارتنرمم ولم نمیکنه هیچجوره میگه خودمو میکشم اسم رفتن بیاری

خونوادمم میگن یا این یا هیچکس چیکار کنممم

بچه هم نیستم لطفا مزخرف ننویسید خودم اعصابم داغونه

جیجیجیجی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان بنظرتون چه رشته ای خوبه وپولسازه واسه ۴،۵سال آینده واینکه واسه خانم هاخیلی خوبه،به جز دکتری و وکالت؟

هم اینکه بازارکارشم خوبه واینکه سابقه خیلی زیادهم نمیخاد؟

اگه کسی همچین شغل داره باچن سال سابقه درآمدش چقدره وچه چیزهایی داره ومستقل وبه کسی نیازنداره ازلحاظ مالی؟

تواطرافتون همچین فردی دیدین که خیلی پیشرفت کرده باشه وهمیشه موفق باشه وچه مهارت هایی توشغلش داره وچن سال وقت گذاشته تابه اون چیزی که میخادبرسه وزندگیش تغییرکرد؟

سلام
اول از همه اینجا رو ببند و برو مشاوره اینجا فقط چرت میگن

اگر معتقدی ازدواج فامیلی ایراد نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی ازدواج زیر سن قانونی مشکل نداره ریپلای نزن/اگر معتقدی بچه آوردن توی فقر کار درستیه ریپلای نزن/اگر میخوای عقاید سیاسیت رو تحمیل کنی بهم ریپلای نزن/اگر معتقدی فمنیست چیز خوبی نیس ریپلای نزن

بلخره مزخرف بنویسیم یا فحش ندیم

اقایون درخواست دوستی ندن🐄ماورای باور های ما،ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی ست..فراتر از همه تصورات ، انجا تو را خواهم دید.🪼اگ کسی بی دلیل ازت متنفره،بهش ی دلیل بده

نمیدونم چی بگم فقط میتونم بگم خیلی اشتباه کردی که بعد سه سال فهمیدی این آدم ، فرد مناسب تو نیست و خیانت تو داری توجیه میکنی که ناخواسته بود آدم ناخواسته کاری نمیکنه بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه که خواهی تویی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  4 ساعت پیش