2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

236 بازدید | 14 پست

سلام نامزدم بعد دوماه از اموزشی برگشت دیروز رف سر یگانش تا شب تماس نگرف ده بار بهش زنگ زدم از نگرانی تپش قلب گرفتم بعد ک ترخیص شد اول سریع با باباش تماس گرف اونارو خبردار کرد بعد با من تماس گرف نمیدونم این حرکتش خیلی بهم برخورد بعد با من تماس گرفت باهاش تند حرف زدم تا الانم تماس نگرفته همش پیش خانوادشه کارم اشتباه بوده؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه روزای عادی میگ الویت من تویی فلان ...

خب شمام باید درک کنی شرایط رو

ببین جاهای دیگه چطور برخورد میکنه بایت یه تماس اینجوری شلوغ کردن درست نیست به نظرم

اگه برات وقت میذاره و بهت علاقه داره با یه بار دو بار زنگ و تماس نباید اینجوری بهم بریزی

خب شمام باید درک کنی شرایط رو ببین جاهای دیگه چطور برخورد میکنه بایت یه تماس اینجوری شلوغ کردن درست ...

همیشه وقت میزاره برام اما نمیدونم چرا اینجور مواقع اخلاقم اینطوری میشه واقعا از دست خودم خسته میشم گاهی

همیشه وقت میزاره برام اما نمیدونم چرا اینجور مواقع اخلاقم اینطوری میشه واقعا از دست خودم خسته میشم گ ...

اشکال نداره پیش میاد سعی کن خودت رو اروم کنی یبار زنگ زدی دیدی جواب نداد اگه خیلی کارت ضروری بود فقط یه پیام بده که نگرانت شدم خبر بده از خودت

دیگه با زنگ زدن به رگبار نبندش😁

یه ثانیه بعد

وا خب این که دیگه حساس شدن نداره به توام که زود خبر داده. به هر حال اونا پدر مادرشن و یه عمری بزرگش کردن شمام که هنوز نرفتین زیر یه سقف زندگی کنین. به نظر من که کارش طبیعی بوده و مشکلی نداشته شما زیاد حساس شدین. اصلا مسئله مهمی نیست سر این اتفاق های کوچیک بهش سخت نگیر و رابطه تو خراب نکن. اینجوری به مرور محبت بینتون از بین میره

تا وقتی مثبته ک تفرقه ایجاد نکنه بین زندگی خودش و اونا

شاید اونا زودتر از تو زنگ زده بودن و بی پاسخ مونده بود اونم به ترتیب زنگ زده

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || خیلی وقته دیگه حرفم نمیاد🪸🐚