2777
2789
عنوان

بازاریا چقد کلاهبردارن

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی از مغازه دارا واقعا به تمام معنا دزد و حروم خور هستن.منم یه جفت فرش خریدم تو مغازه پسندیدم طرحشو بعد لول شده برام فرستادن باز کردیم دیدیم طرحها عین همه ولی رنگهاش یکم با هم فرق داره.یکی از فرشها پررنگتره.بردیم پس بدیم پس نگرفت بیشعور.گفت من پولو خرج کردم میخوای بذار بمونن فروش که رفتن بیا پس بگیر پولتو.حلال نکردم گفتم انشاالله دارو بشه واسه درد بیدرمون خودت و زن و بچت

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
همينه من و دوستم جمعه رفتيم شوش ميخواست كريستال بگيره واسه خودش بعد ميگفتن اگه آشنا نداشته باش ...

وای خاک عالم اینه دیگه خیلی بده...نمیشه متوجه شد

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
بعضی از مغازه دارا واقعا به تمام معنا دزد و حروم خور هستن.منم یه جفت فرش خریدم تو مغازه پسندیدم طرحش ...

من از قصر فرش فرش گرفتم پدرشوهرم گفت سخته بازکنیم الان بزارین وقتی که خونه خالی شد ببینیم الان میترسم طرحش یا رنگش فرق کنه

من از قصر فرش فرش گرفتم پدرشوهرم گفت سخته بازکنیم الان بزارین وقتی که خونه خالی شد ببینیم الان میترس ...

ای وای عزیزم تا الان باز نکردی 😐😐😐

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
از عنوان تاپیکتون خوشم نیومد...همسر منم بازاریه چقد راحت تهمت میزنید

پدر خدا بیامرز منم بازاری بوده؛ولی الان بعد۲۰سال و اندی کسی بره اون محل سوال کنه همه به پاکیش قسم میخورند..

شمام ناراحت نباش گلم..

بعضیا اینجورین خصوصا تو بازارهای که جا افتاده اند و فروش دارند..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
پدر خدا بیامرز منم بازاری بوده؛ولی الان بعد۲۰سال و اندی کسی بره اون محل سوال کنه همه به پاکیش قسم می ...

خدا رحمتشون کنه ولی ادامایی مثل پدر شما واقعا کم هستن 😳

چی میشد همه مثل پدر شما میبودن

استاتر هم نباید جمع میبست..

ولی خب متاسفانه هست آدم اینجوری ..خودمون باید مواظب باشیم..

از همه قشری دزد و کلاهبردار مال مردم خور هست..

_____

من تو جهزیه ام رو تختی بود که بهم ۲برابر انداختند..

تلویزیون چون نمیشه باز کرد اونجا باید نمایندگی وصلش کنه،باز نکردم تا چندین ماه بعد که رفتم خونه خودمون..اونی که انتخاب کرده بودم نبود متاسفانه..

سرویس تختخوابم (پاف جلو تختیم ؛پشتش جنس چوبشو اونی که دیده بودیم )نبود

پدر خدا بیامرز منم بازاری بوده؛ولی الان بعد۲۰سال و اندی کسی بره اون محل سوال کنه همه به پاکیش قسم می ...

قدیما خیلی باانصاف تر بودن الان هرکی بتونه بیشتر سربقیه کلاه بزاره وضعش بهتره که همشم مدیون اقتصاد خوب کشوریم

خدا رحمتشون کنه ولی ادامایی مثل پدر شما واقعا کم هستن 😳 چی میشد همه مثل پدر شما میبودن

ممنونم؛رفتگانتون..

الانم هست ولی خب واقعا کم هست..الانم تو محله ای که خودم هستم چندتا مرد سن بالا هست همه میدونند که اینا قیمتاشون خوبه و با انصاف هستند..برا اینم خیلی مشتری دارند..