2777
2789
عنوان

کنکور

153 بازدید | 11 پست

سلام لطفا اینو بخونید ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید

من الان ۱۸ سالمه و رشتم انسانی بوده.از بچگی علاقه به کامپیوتر و مهندسی اینا داشتم اما به اشتباه رفتم رشته انسانی.بخاطر مشکلاتی افسردگی گرفتم و الانم تحت درمانم و الان بهتر شدم که به فکر کنکور دادن افتادم.خانوادم امسال منو میخواستن با سوابق بفرستن مهندسی دانشگاه ازاد اما من قبول نکردم دلم میخواد کنکور ریاضی بدم ولی خانوادم قبول نمیکنن.امسال بخوام کنکور بدم وقت زیادی ندارم برای همین تصمبم گرفتم از امسال شروع کنم برای کنکور ۴۰۶.ولی مطمعنم خانوادم منو به زور سال بعد میفرستن آزاد میخواستم بدونم اگه از الان شروع کنم برای کنکور سال بعد با توجه به اینکه سال بعد دانشگاه هم دارم میتونم تو کنکور موفق شم؟کلاسای دانشگاهو یجوری میپیچونم فقط میخوام بدونم بنظرتون یکی از دانشگاه های تهرانو میارم؟اخه هیچ پیش زمینه ای از رشتع ریاضی ندارم فقط خیلی علاقه دارم و خیلی برام مهمه یه دانشگاه تاپ قبول شم حس میکنم خیلی دیره برای کنکور سال بعد دوست دارم همین امسال تمومش کنم ولی هدفم دانشگاه تاپه ک امسال نمیشه بهش رسید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی علاقه و پشتکار و تلاش رو باهم داشته باشی قطعا میشه

نگران نباش فقط برنامه ریزی کن و شروع کن و کیفیت مطالعه خیلی مهمه اینکه چقدر یاد گرفتی تست هم زیاد تمرین بکن

تست های سال های قبلی

و استرس و انرژیهای منفی از خودت دور کن تو تایمی که داری درس میخونی

به هر چی میخوای خواهی رسید

من خودمم تاپیک راجب کنکور زده بودم سوال داشتم

👑King Joffrey 👑

دانشگاه تاپ؟؟ تهران میخوای؟ببخش که محکم چشماتو وا میکنم و خودم پارسال کنکور دادم...

اول اینکه یه رشته مثل ریاضی واقعا باید پایت مثل چی قوی باشه

دوم اینکه یه لحظه فکر کن...با همون ازاد میتونی مهاجرت کنی...اونجا تغییر رشته بدی و این چرت و پرتا و واقعا بد نیس ولی من تو این پیام میدونی چی دیدم؟

اون بچه ای رو دیدم که از شدت گریه که نتونست تهران قبول شه عین معتادا شده...وقتش...سرمایش...جوونیش...سلامتیش ...هدر رفت چون صرفا کنکور عادلانه نبود و یه هرکی هرکی که زیر دست و پای یه مشت غریبه له شد

دانشگاه تاپ؟؟ تهران میخوای؟ببخش که محکم چشماتو وا میکنم و خودم پارسال کنکور دادم...اول اینکه یه رشته ...

میشه تاپیک من رو هم یه نگاهی بندازی اگر میتونی راهنماییم بکنی

👑King Joffrey 👑

دانشگاه تاپ؟؟ تهران میخوای؟ببخش که محکم چشماتو وا میکنم و خودم پارسال کنکور دادم...اول اینکه یه رشته ...

حرفت درسته من خودمم ته دلم میگم سال بعد آزادو ثبت نام کنم کنکورم بدم که اگه کنکور چیزی نیوردم بیخودی یه سال دیگم عقب نمونم

دوست ندارم آزادواگه برم ازاد همیشه حسرت کنکور موندن تو دلم میمونه دلم میخواد یبارم شده کنکور ریاضی ب ...

خب کنکور ریاضی بده امسال قبول نشدی برو آزاد من خودم امسال کنکور تجربی میدم

حرفت درسته من خودمم ته دلم میگم سال بعد آزادو ثبت نام کنم کنکورم بدم که اگه کنکور چیزی نیوردم بیخودی ...

زندگیتو بچسب بابا....برو پی مهارتای خاص...قلبت رو شاد نگه دار...تو نمیدونی کنکوری خوندن (۱۲ ساعت کتابخونه موندن تو کتابخونه غذا خوردن و تایم گرفتن واسه همه چیز) واقعا چه عذابیه...فکر میکنی خوش میگذره؟ امروز چهار ساعت یه کتابو بخون ببین چی میشه